Google Glass: první živé snímky a unboxing videa

6

Google Glass se nyní velmi přiblížili svému veřejnému nasazení. Google uvolnil speciální edici Explorer Edition, která je určena výhradně vývojářům a 8000 šťastlivcům, kteří si brýle vysoutěžili.

Noví majitelé si své poznatky o Google Glass samozřejmě nenechají jen pro sebe a internet se pomalu plní prvními fotografiemi a také unboxing videi, ze kterých si můžeme udělat obrázek, jak brýle doopravdy vypadají a co vše Google k brýlím přibalil. Praktické je například tvrdé pouzdro, ve kterém je možné brýle bezpečně přenášet. Musíme však mít na paměti, že se ve finále změní nejen prodejní balení, ale také samotné specifikace brýlí. Ty čítají například Bluetooth, Wi-Fi, 16GB interní paměť či miniaturní displej s rozlišením 640 x 360 pixelů. Podrobněji jsme vás informovali v dřívějším článku.

Obsah balení Google Glass

Unboxing

Na prvních dvou videích se můžete podívat na rozbalení brýlí a jejich první představení. Podrobněji a detailněji se brýlím věnuje druhé video, kde si však užijete spíše jen obraz, neboť komentář je ve vietnamštině.

Jak natáčí video?

Závěrem ještě zmíním, že Google Glass jsou vybaveny také fotoaparátem s rozlišením 5 megapixelů a zároveň dokáží nahrávat video až v kvalitě 720p. Jak kvalitně brýle natáčí se můžete podívat na dvou videích níže.

Zdroje: lifewithglass.net, engadget.com

Diskuze ke článku
Sam
a budete ich aj vy recenzovat ?
....
Ono je všude málo kamer. Tak budeme ještě šmírovat tajně jeden druhého. Pro policajty, hasiče, záchranáře dobrý. Ale ostatní? Bude používání nějak ošetřeno zákonem?
ityny
LEECH: Já myslím že je potřeba respektovat každého soukromí. Vy jste zřejmě exhibicionista a rád se u toho necháváte filmovat.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze