Brýle od Googlu nakonec dorazí až příští rok

3

Google Glass byly poprvé představeny už v roce 2012 a vzbudily nemalé ohlasy ze všech stran. Doposud jsme se však nedočkali uvedení produktu na trh, pouze několik nadšenců si mohlo brýle zakoupit za nekřesťanské peníze. Původní plány slibovaly dostupnost ještě v tomto roce, nyní se ale dozvídáme, že je vše opět jinak.

Objevily se nové informace, podle kterých Google odkládá začátek prodeje svých Glass na příští rok, přičemž přesné datum nebylo zmíněno. Důvodem je prý ztráta zájmu vývojářů, kteří se zabývají speciálními aplikacemi pro brýle. Server Reuters proto kontaktoval 16 vývojářů a 9 z nich uvedlo, že na vývoji opravdu přestali pracovat, a sice kvůli malému zájmu uživatelů a omezenému hardwaru samotných brýlí.

TIP! Jak se používají Google Glass XE2: video a uživatelské zkušenosti
Gogle Glass už zavítaly i k nám do redakce

I přes to se Google snaží dovést dílo do konce a tvrdí, že na projektu pracují stovky pracovníků. Navíc výrobce nechce vypustit produkt dříve, než bude absolutně hotový, potřebuje tedy více času. I když bylo času přeci jen dostatek, nezbývá nám, než počkat, co se z projektu nakonec vyklube.

A co vy? Pořád se na Google Glass těšíte, nebo jste už také ztratili o tuto vychytávku zájem?

Zdroje: androidcentral.com, reuters.com

Diskuze ke článku
Jakub
Doufam že to dovede do konce.
Martin
Aby nepřišla i příští rok OTA aktualizace na Nexe. :(
?
Vic jak 6 tis za to nedam. Docela ulet kdo za to vysazel 30K. A nekoupim si to, dokud bude u praveho oka ta tlusta obruba

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze