Google Duo se možná konečně dočká skupinových hovorů a webové verze

Google Duo se možná konečně dočká skupinových hovorů a webové verze
  • Aplikace pro videohovory Google Duo se dočká v blízké budoucnosti rozšíření na chytré displeje
  • Naznačen byl ovšem i příchod velmi žádných funkcí, jako je webová verze služby, Chrome OS verze, lepší zvuk či skupinové hovory

Duo je často opomíjenou aplikací od Googlu, které se stará čistě jen o videohovory. Její využití je tedy velmi limitované, ale to není důvod, proč se na aplikaci často zapomíná. Spoustě uživatelů vadí nedostatek funkcí, kterých je v aplikaci opravdu poskrovnu. Dnes však vedoucí inženýr aplikace Google Duo a WebRTC Justin Uberti na svém twitteru zveřejnil menší video, které ukazuje, jakých novinek se aplikace v následujícím roce dočká. Největší z nich je podpora volání přes speciální zařízení s displejem a Google Asistentem, jako je třeba Smart Display od Lenova a dalších výrobců.

Zároveň ovšem zareagoval i na pár tweetů od uživatelů aplikace, kteří se pochopitelně ptali na další funkce. Nejčastěji padaly dotazy na webovou verzi Dua a především skupinové hovory, což jsou dvě funkce, po kterých uživatelé volají od samotného spuštění aplikace. Uberti ovšem odpověděl na souhrnný dotaz vcelku šalamounsky, napsal prostě jen „Ano“. Žádné vysvětlení, žádné doplnění. Je tedy otázkou, zda to má být ano na všechny vyřčené dotazy, nebo ano jen na některé. Na pořádnou odpověď si budeme muset zkrátka počkat.

Stáhnout Google Duo

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroj: twitter.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze