Google aktualizoval Hangouts pro iOS, na řadě je Android

5

V pátek večer Google vypustil aktualizaci svého komunikačního programu Hangouts pro platformu iOS, která nově přinesla integraci služby Google Voice do svého prostředí. Aktualizace se teď také chystá pro uživatele telefonů s operačním systémem Android.

Google před víkendem úspěšně aktualizoval Hangouts pro uživatele s operačním systémem iOS. Nově tedy aplikace Hangouts zastřešuje také klasické hovory pomocí služby Google Voice za speciální sazby do celého světa. Volat můžete jak na klasická telefonní čísla, tak na pevné linky. Stačí si pouze dobít kredit.

TIP: Hangouts se zřejmě již brzy naučí posílat SMS a MMS

Google Hangouts 1.3 pro iOS

Google se tak všemožně snaží podmanit si všechny služby, které uživatel potřebuje ke komunikaci. Aktualizace aplikace Hangouts, která je označena jako 1.3 je zatím dostupná pouze pro operační systém iOS, uživatelé operačního systému Android si na tuto aktualizaci zatím budou muset počkat. Předpokládá se, že uvolnění aplikace má spojitost s uvolněním aktualizace Androidu 4.4 KitKat. Jakmile budou k dispozici další informace, budeme vás informovat.

Stáhnout Hangouts

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: androidcommunity.com

Diskuze ke článku
Oldřich Mládek
Oldřich Mládek
Ale mohli upravit klávesnici pro použití v iOS7 a také ovládání pomocí gest. Takto budeme zase čekat měsíce na další aktualizaci pro iOS.
Martin P.
Google Hangouts není kompatibilní s iPhone 1 až 3GS . Důvodem je absence přední kamery. To sice považuji pro IM komunikaci za blbost jenže oni tak rozhodli.
Ondřej Kalman
Ondřej Kalman
Pokud mužů soudit podle androidí verze, tak o nic nepřicházíš.
ghf
To nemůžou udělat nejdřív pro svůj systém, který je mnohem populárnější, ale ne, oni to musí udělat nejdřív pro iOS a až pak pro svůj systém

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze