Google aktualizoval Hangouts pro iOS 7: co je nového?

4

Google s aktualizacemi svých aplikací pro systém iOS 7 vyloženě nespěchá. Až nyní přizpůsobil Hangouts novému vzhledu a ovládání. Kromě toho přidal několik užitečných funkcí a svou speciální verzi dostal také iPad, na kterém už aplikace nevypadá jen jako zvětšená mobilní verze.

Pokud vlastníte zařízení se systémem iOS 7 a k tomu používáte IM službu Hangouts od Googlu, tak jste se dosud museli spokojit se starým vzhledem prostředí i klávesnice a značně omezenou funkčností. Nyní však vyšla aktualizace, která aplikaci vrací do současnosti. Kromě vylepšeného vzhledu se dočkáte také některých nových funkcí. Vylepšena byla navigace v aplikaci, takže fungují některé funkce známé z jiných iOS 7 aplikací – můžete se třeba jednoduchým tažením z levé strany obrazu vrátit zpět. V seznamu konverzací zase jednoduchým přejetím otevřete další možnosti, mezi které patří archivování, umlčení, spuštění videa a podobně.

Hangouts pro iPhone a iPad

Konečně se dočkal i iPad, který nevypadá jen jako zvětšená mobilní verze. Dostal vlastní vzhled i rozložení. Zároveň plně podporuje videohovory. Mezi další novinky patří animované nálepky, kterými můžete vyjádřit náladu nebo pocity. Kromě textové zprávy nebo obrázku můžete také odeslat desetivteřinové video nebo mapu s vaší současnou lokací. To se hodí, pokud si chcete jednoduše sjednat schůzku.

Stáhnout Hangouts

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: itunes.apple.com

Diskuze ke článku
Pf
Proc nam furt Google cpe ty svoje hangouty ? Neznam nikoho kdo by to pouzival. U nas vede Skype, a v ramci Apple zarizeni trebas FaceTime. Nechapu proc si pelesit iPad/iPhone Google sluzbami.

Uz 5 let aktivne, az na vyhledavac, nepouzivam Google sluzby a ochuzen/znevyhodnen nijak nejsem

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze