Nové tarify O2 Data nabízí až 20 GB dat. Počítejte však s drahým voláním

10
Nové tarify O2 Data nabízí až 20 GB dat. Počítejte však s drahým voláním
  • O2 představilo tři nové tarify v rámci řady O2 Data, ve kterých nabídne až 20 GB dat
  • Stinnou stránkou je drahé volání do všech sítí
  • Pro mladé jsou vylepšeny tarify Kůl, kde je pětkrát více dat bez změny měsíčního paušálu

Poptávka po datových balíčcích neustále roste. Uživatelé chtějí konzumovat co nejvíce obsahu a především v co nejlepší kvalitě. Spoléhat se jen na bezplatné Wi-Fi je dosti svazující. Tarify však mnohdy poskytují jen nesmyslně malé datové limity, které uživatelé vyčerpají velmi rychle. Operátor O2 se tak pokouší vyjít uživatelům vstříc a dnes představil nové tarify nazvané O2 Data. Ty nabízí na české poměry velkorysou porci dat za poměrně rozumné ceny. Základem je tarif Modrá O2 Data s balíčkem o velikosti 4 GB za 349 Kč. Střední cestu představují Stříbrná O2 Data s limitem 10 GB za 499 Kč. Vrchol nabídky ve formě Zlatých O2 Dat nabízí 20GB limit za 799 Kč.

O2 Data

U těchto tarifů však nemáte žádné volné minuty ani SMS zprávy. Za každou provolanou minutu zaplatíte 3,50 Kč a jedna SMSka vás vyjde na 1,50 Kč. Ve výsledku se tak tarif může zásadním způsobem prodražit. Situaci částečně zachraňuje balíček 60 volných minut za 100 Kč či bonus, na který máte nárok každý měsíc. Ten vám zdarma přihodí 50 % dat z vašeho balíčku. Pokud data navíc nechcete, máte možnost získat bonus 4 000 Kč na nákup nového zařízení. O2 prvně nabízí možnost zvolit nejen telefon či tablet, ale také notebook. V nabídce se objevilo Lenovo IdeaPad 120, které k nejvyššímu tarifu Zlatá O2 Data vyjde na 495 Kč.

O2 Data

Nová nabídka navazuje na rodinné balíčky O2 Spolu kombinující tarify s daty, digitální televizi O2 TV a Internet na doma a také neomezené tarify FREE s větší porcí dat, které O2 představilo v loňském roce. „V nabídce skupinových balíčků O2 Spolu i neomezených tarifů FREE budeme nadále pokračovat. Tarify O2 Data tuto nabídku doplňují a jsou určené pro lidi, kteří na mobilu především surfují a používají různé aplikace,“ dodává Richard Siebenstich.

Nová tarifní řada je určena nejen pro surfování v mobilech, ale také pro tablety a notebooky. O2 Data kompletně nahradí aktuální nabídku mobilního internetu.

Více dat pro mladé

Možná mnohem zajímavější novinka se týká tarifů Kůl, které jsou určeny mladým zákazníkům do 26 let. V těch O2 zpětinásobí objem dat, aniž by se změnil měsíční paušál. Mladí zákazníci získají například za 499 korun 10 GB dat na každý měsíc a k tomu bonus 4 000 korun na nový mobil.

O2 Kůl

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
Carda
To jsou zloději v tom O2 800Kč za 20 GB dat směšný.
XYZ
Mile O2, bez s tim do zadele!
Vojta Vilímec
Vojta Vilímec
Nic moc. Ty ceny jsou furt vysoké.
Pavel
Takže 1GB od 39,95 Kč a bezmála až 10 000 Kč za 4000 Kč slevu na smartphone? Samozřejmě když udělají další ze svých podrazů a vy budete chtít službu ukončit, peníze za data vyměněná za slevu na mobil nedostanete, ale doplatit plnou cenu mobilu budete muset. No a 2GB za 349 Kč a sleva 4000 Kč na mobil, který určitě jde koupit za ještě nižší cenu na běžném oficiálním trhu, to je opravdu promyšlená zlodějina na tupé české paka, co věří že O2 jim nabídne něco "suprového" nebo "kůůl".

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze