Garmin vívosmart 5 je chytrý náramek, který zjistí, kolik je vám let

Garmin vívosmart 5 je chytrý náramek, který zjistí, kolik je vám let
Fotografie: Garmin
  • Má menší OLED displej, který je černobílý
  • Slibuje výdrž kolem 7 dní na nabití
  • Samozřejmostí jsou notifikace či zvýšená odolnost

Garmin představil zbrusu nový náramek vívosmart 5, který se směle zařadí mezi cenově dostupnější a průměrně vybavené chytré doplňky na vaše zápěstí. Nasazen je pouze černobílý OLED displej s rozlišením 154 × 88 pixelů.

Garmin vívosmart 5

Samozřejmostí je klasický monitoring různých věcí, jako je například srdeční frekvence, spánek, kroky či spálené kalorie. Dostalo se také na měření úrovně stresu či okysličení krve. Jde tak o obvyklou sestavu. Specialitou je funkce Fitness Age, která využívá váš skutečný věk, obvyklou denní aktivitu, klidový srdeční tep a BMI a pokouší se vypočítávat, zda je vaše tělo mladší, nebo starší než ve skutečnosti je.

Garmin vívosmart 5

Náramek zvládá upozorňovat na hovory, SMS a notifikace z dalších aplikací, jednoduše přesně tak, jak to očekáváte. Nechybí ani sportovní režimy, avšak například GPS náramek postrádá. Naopak na zvýšenou odolnost se dostalo, konkrétně se jedná o odolnost do 5 ATM, což znamená, že s náramkem můžete i plavat. Garmin neodhalil kapacitu baterie, namísto toho prozradil výdrž, která se bude pohybovat kolem 7 dnů, ovšem za předpokladu, že vzdáte měření okysličení krve.

Garmin vívosmart 5 se již nabízí na trhu v USA za 150 dolarů, což jsou v přepočtu zhruba 4 tisíce korun i s daní. Nejde o nijak lákavou cenu, avšak musíme si počkat, jaká bude případně cena na evropském trhu.

Garmin vívosmart 5

Konstrukce255 × 19,5 × 10,7 mm, 26,5 g, odolnost: ano
Pásekumělý, vyměnitelný: ano
DisplejOLED, ?" (154 × 88 px)
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
KonektivitaBluetooth: ?, ne
Akumulátor? mAh, nabíjení: ?
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze