FreeBox: vtažení do černé díry a další skvělé hry zdarma

Je tu pátek a s ním i další díl FreeBoxu, kde si ukazujeme zajímavé hry zdarma. Dnes se necháme vtáhnout do černé díry. Ale nevzdáme se jen tak bez boje. Dále si ukážeme jeden aktuální fenomén, který NENÍ od Ketchapp, zabojujeme si v ruinách města a nakonec nás čeká ještě hopsající míček, který nám parádně pocuchá nervy.

Není tomu ani týden (vlastně je) a jsme zde opět s dalším FreeBoxem. Pokud si pustíte video, tak si můžete všimnout i zde nové grafiky, kterou už od minulého týdne můžete vídat v recenzích her nebo dalších videích na mobilenetu. Všimněte si také, že jsme FreeBox převlékli do zelené barvy a měl by vám tak být snadno rozeznatelný od recenzí, které jsou v modré barvě. A co nás dnes čeká? Nejprve si zahrajeme s jehelníčkem, pak nás čeká bojovka, postřehovka a nakonec novinka od Ketchapp.

FreeBox #84 – aa, Anger Of Stick 4, Orbitum, Bouncing Ball

aa

Hloupější název si nedovedu představit. To nic nemění na faktu, že se hra stala slušným hitem a hraje ji kdekdo. Pojďme se k nim přidat. Neděláte v ní v podstatě nic jiného, než že pícháte jehly do jehelníčku. Ten se ovšem otáčí a vy se nesmíte trefit dvěma hlavičkami o sebe. V prvních úrovních to bude hračka a chybu uděláte opravdu jen zbrklostí. Velmi brzy se to ovšem zlomí.

Už někde v osmé úrovni přijde zádrhel, protože se jehelníček bude otáčet opravdu rychle a vy se budete muset pekelně soustředit, abyste se trefili do vymezeného prostoru a ještě to udělali tak, abyste tam nasázeli všechny připravené jehly. Docela se vám vyplatí sázet dvě najednou, ale musíte si dát pozor, protože pokud začnete pozdě nebo brzo, tak se minimálně jedna střetne s jinou a hra tím pro vás skončí.

Stáhnout aa

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Anger Of Stick 4

Když se stickmani naštvou, tak to může být opravdu krušné. To nám dokázala nejen série Animator vs. Animation, ale také celá řada videí z dob flash-her. Dnes si většinou potrpíme na propracovanější grafiku, ale kdo by si rád nezavzpomínal na ty fajn doby, kdy většina her obsahovala postavičky nakreslené několika tahy. Bez osobnosti, bez rozlišení, bez jedinečnosti, rozrůzněné akorát barvou, ale zato pěkně zuřivé.

Čtvrtý díl oblíbené mlátičky nás opět přivede do ulic města, které je v rozkladu a pohybují se v nich odpadlíci, kteří si zaslouží ukáznit. Tato hra není o ničem jiném než o bojování. A přesně to budete dělat. Vedle pohybu ovládáte hlavně údery, pro které máte čtveřici základních tlačítek. Cestou k úspěchu je jejich kombinování. Za vydělané peníze si budete moci kupovat nové hrdiny s jinými schopnostmi a vybavením.

Stáhnout Anger Of Stick 4

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Orbitum Lite

Může to být verze „Lite“, ale stejně vás dokáže rozpálit doruda. Skoro se mi zdá, že úspěšné hry vás musí nervovat a rozčilovat. Protože jinak se nedonutíte k tomu, abyste se překonali. Nebo překonali skóre dalších hráčů a svých přátel. V této hře jste neustále vtahováni do černé díry, od které se snažíte utéci, ale nikdy se vám to nepovede na přílišnou vzdálenost. Navíc nemůžete utéci úplně, protože to by pro vás také znamenalo konec.

Budete se tak snažit držet někde mezi dvěma hranicemi smrti a u toho ještě sbírat zelené bodíky, které vám přidávají skóre. Narazíte tu taky ještě na červené trojúhelníky. Na ty se musíte dát pozor, srážka s nimi rovněž znamená konec. A posledním objektem, na který tu narazíte, je modrý čtverec. A ten určitě seberte, má pro vás nějaký bonus – třeba vás přenese do další úrovně, dá vám štít nebo násobič skóre.

Stáhnout Orbitum

Google Play Google Play (zdarma) App Store App Store (zdarma)

Bouncing Ball

Ketchapp mi udělal radost a vydal další hru, takže nemusím na závěr nic speciálního vymýšlet. Tak co pro nás tentokrát mají? Skákající míček. Ano, v podstatě to je vše – míček, který skáče, odráží se od podlahy a nesmí se dotknout bodlin, protože by samozřejmě praskl. Pokud se vám to ale povede, tak bude následovat poměrně zajímavá animace, kdy se z vašeho míčku stane spousta menších, které budou sloužit jako tlačítka pro další akce – opakování hry, nastavení nebo odstranění reklam.

Míček skáče úplně sám a nemusíte pro to nic dělat. S takovým přístupem byste se ale asi příliš daleko nedostali. Skákání můžete ovlivnit tím, že ťuknete do displeje a tím míček odrazíte. Pokud to správně načasujete, tak se odrazí a přeskočí bodliny. Můžete to ale udělat také špatně a místo přeskočení se dvakrát odrazí na místě a vyjde mu to přesně tak, že jen sledujete jak praská. Hra je nervující, ale jednoduchá a je prostě přesně taková, jakou ji od Ketchapp čekáme.

Stáhnout Bouncing Ball

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze