FreeBox: velrybí pomsta a další skvělé hry zdarma

Hledáte zábavu na víkend? FreeBox vám přináší čtveřici tipů na zajímavé hry zdarma. Nejprve se pokusíme pochytat kuřata v rychlé postřehové hře, abychom se mohli pustit do závodů autíček na dálkové ovládání. Pravá zábava přijde s rozzuřenou velrybou, která srovná se zemí celé město. Nakonec ještě vyrazíme do jeskyně.

FreeBox #174 – skvělé hry zdarma

Catch The Chicken

Některé hry na to nevypadají, ale po zapnutí dovedou pěkně překvapit. Co se na první pohled jeví jako dětská a nevýslovně jednoduchá hříčka, je ve skutečnosti dost obtížná postřehová hra. I přes svůj roztomilý vzhled vás dovede potrápit už v prvních úrovních. Dotykem prohodíte barvu zdi. A asi vám došlo, že kuře jedné barvy se nesmí dotknout barvy druhé.

Catch The Chicken

Stáhnout Catch The Chicken

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

RE-VOLT 3

Doufám, že RE-VOLT, legendu mezi hrami, nemusím představovat. Jeho středobodem jsou závody autíček na dálkové ovládání. Pamětníky jistě potěší nejen podoba některých aut, ale rovněž vybrané prostředí. Svá auta si navíc můžete nejen vylepšovat, ale upravovat i co do vzhledu. Nechybí ani různé módy, jako jsou závody nebo třeba arkádové sbírání bonusů.

Re-Volt 3

Stáhnout Re-Volt3 : Resurrection

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Ookujira – Giant Whale Rampage

Japonci mají zálibu v obřích příšerách, které přišly srovnat jejich města se zemí. A není to jen Godzilla. Různých Kaiju je nepřeberné množství. V tomto případě na svět přijde pohroma v podobě rozzuřené velryby, který vyskočila z moře a nyní terorizuje město. Nakolik je tento titul bizarní, je rovněž zábavný a rychle ho dostanete do ruky.

Ookujira

Stáhnout Ookujira - Giant Whale Rampage

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Dungeon

Nový titul od Ketchapp představuje sérii méně či více obtížných testů, které prověří vás postřeh i paměť. Procházíte podzemní jeskyni, kde každá místnost představuje sérii překážek. Můžete narazit na bodliny, propast, ale také propadliště. Během toho sbíráte mince, za které si kupujete nové dobrodruhy. Hlavně se ale snažíte přežít co nejvíce kol za sebou.

Dungeon

Stáhnout Dungeon

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze