FreeBox: ve znamení sportu a dalších skvělých her zdarma

Na víkend vás vybaví další FreeBox, který přináší čtveřici zajímavých her zdarma. Dnešní díl se silně zaměří na sportování. V první hře se projedeme na vlnách u tropického ostrova. Druhá nás zase usadí do buginy, ve které se pokusíme překonat překážky a dojet co nejdál. Nakonec si ještě zkusíme uspět na olympiádě a vyřešíme pár logických rébusů.

FreeBox #173 – skvělé hry zdarma

Talking Tom Jetski

Musím se přiznat, že mi postava mluvícího kocoura Toma nic neříká. Snad jsem nic nezapsal. Tento titul mě zaujal především pro svou líbivou grafiku, jednoduché ovládání i rychlou hratelnost. Zima totiž ještě neskončila a já bych byl nejraději už někde na pláži. Přesně to si zde užijete, horký písek, pláže, vlny a teplé moře. I když vaším hlavním zájmem bude především sbírání mincí a vyhýbání se překážkám. Na krátkou chvilku vlastně proč ne.

Talking Tom Jetski

Stáhnout Talking Tom Jetski

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Mini Racing Adventures

Chtěli jste někdy závodit v papírových kulisách? Mini Racing kombinuje roztomilý vzhled s příjemnou hratelností. Ta vás nijak nepřekvapí – ve své bugině se snažíte dojet do nejdál na trati plné hrbolů a překážek. V tom se vám snaží zabránit i nedostatek benzínu, který ale během jízdy můžete získat. Nechybí ani sbírání mincí, za které si pak odemykáte nová auta a především tratě.

Mini Racing

Stáhnout Mini Racing Adventures

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Glow Worm Adventure

Abychom dnes celý FreeBox jen nezávodili nebo nesportovali, zařadíme do něj i jednu příjemnou logickou hru. V každé úrovni narazíte minimálně na dva body, které musíte pomocí žetonů spojit. Vaší cílem je tak žetony posunout do správné pozice. K tomu ovšem máte jen limitovaný počet tahů. Velmi rychle zjistíte, že se bez špetky přemýšlení daleko nedostanete.

Glow Worm

Stáhnout Glow Worm Adventure

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Ketchapp Winter Sports

Že sportovat chcete? Dobře, dobře, slyším vás. Ketchapp ke konci zimy přichystal další titul na téma olympijských her. Tentokrát tedy zimních. Vyzkoušíte si v něm bruslení, jízdu na lyžích, snowboardu i další sporty. Většina z nich se sice ovládá podobně, ale pravidelné změny hře dodávají šťávu. Odměnou je pak nové vybavení pro sportovce.

Winter Sports

Stáhnout Ketchapp Winter Sports

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze