FreeBox: nepředvídatelní superhrdinové a další skvělé hry zdarma

Další FreeBox přináší čtveřici zajímavých her zdarma. Dnes začneme na svahu, kde před zraky diváků pokoříme ty největší hory světa na mistrovství světa v lyžování. Ještě intenzivnější akci zažijeme v kůži jednotky ze Suicide Squad. Jakou zbraň zvolíte? Pušku, pálku nebo plameny? Nakonec si zaházíme papírem a projedeme se v nebezpečném autě.

FreeBox #166 – nejlepší hry zdarma

Top Ski Racing

Jak se zdá, do Vánoc si sněhu příliš neužijeme. Vzpomínky na dětství, kdy jsem běžně na začátku prosince chodíval na lyže jsou opravdu vzdálené. Proto nám nezbývá než si to něčím vynahradit. V této hře se vydáte na ty nejznámější a nejnebezpečnější kopce světa, abyste závodili s ostatními. Vyberete si svou zemi, dres a vyrazíte střemhlav dolů. A i když to není ve skutečnosti, ty vysoké rychlostí stojí za to.

Top Ski Racing

Stáhnout Top Ski Racing

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Suicide Squad: Special Ops

Suicide Squad se až na drobnosti příliš nepovedl. Od návštěvy kina ale uplynula nějaká doba a režisérský sestřih prý hodně aspektů vylepšil. Pokud si však chcete užít s hlavními hrdiny hlavně akční zábavu, tato mobilní hra bude vaším splněným přáním. Vyberete si jednoho ze tří hrdinů a postavíte se náporu děsivých nepřátel. Jakou zbraň zvolíte? Pušku, plameny nebo basebalovou pálku?

Suicide Squad

Stáhnout Suicide Squad: Special Ops

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Paper Toss

Pojďme udělat jeden krásný výlet do historie. Paper Toss by se dal datovat někam k začátkům dotykových telefonů. Je to jednoduchá, ale překvapivě obtížná a chytlavá hra. Váš úkol je prostý. Snažíte se házet zmačkaný papír do koše. To vám znesnadňuje ventilátor, který fouká různou silou z pravé nebo levé strany. Nechybí ani různá prostředí a obtížnosti.

Paper Toss

Stáhnout Paper Toss

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Busted Brakes

I když to tak nevypadá, dnešní poslední titul je opět od Ketchappu. Na jejich poměry je ovšem hodně chaotický. A to je zajímavá změna. Stručně a jednoduše: ve svém autě se řídíte kupředu, sbíráte zlaťáky a vyhýbáte se překážkám nebo policii. Za získané zlato si samozřejmě kupujete nová auta. Připravte se také na svérázný humor.

Busted Brakes

Stáhnout Busted Brakes

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze