FreeBox: lovecká sezóna a další skvělé hry zdarma

Je tu pátek a s ním i další díl FreeBoxu, kde si ukazujeme zajímavé hry zdarma. Dnešní vydání začneme náležitým ochlazením. Nasadíme brusle, popadneme hokejky a rozbijeme někomu chránič na zuby. Vedle lovecké sezóny mají svou sezónu i zvířata, kde loví nic netušící lovce. Nakonec se vydáme na mamuty a utečeme ze Země před potopou.

Nevím jak vás, ale mě minulý víkend téměř zničil. To vedro bylo doslova k nevydržení. A tak jsem si musel stáhnout nějakou hru, u které bych se mohl ochladit. Teď už to s těmi vedry není zase tak hrozné, ale jistě ještě přijdou. Proto je lepší být náležitě vybaven. Začneme tedy u ledního hokeje, který chladí už jen svým jménem. Když je to léto, tak odstartujeme loveckou sezónu. A to hned dvakrát. Nakonec se ještě pokusíme opustit Zemi.

FreeBox #143 – Blocky Hockey, Crashing Season, Big Hunter, Exodus

Blocky Hockey

Není hokej jako hokej. V dnešní hře vás totiž nečeká klasický zápas na uzavřeném stadionu, ale místo toho se projedete po zamrzlé řece. Všechny důležité aspekty hokeje v tom ale budou, to se nemusíte bát. Když říkám důležité, tak myslím předně kontaktní souboje. Jednou za čas se vám do cesty postaví protivník, a dokud ho neskolíte, nebudete moci pokračovat dále. Neustále vás také pronásleduje lední rolba, což je oblíbená zbraň Deadpoola.

Blocky Hockey All-Stars

Ale dobrá, kromě mlácení vás ještě může zajímat střílení na bránu. I toho si v této hře užijete dostatek. A za úspěchy získáte puky do sbírky. Ty rovněž sbíráte během hraní po cestě. Bruslením ze strany na stranu zrychlujete a nesmíte zapomenout na překážky, o které byste se velmi rychle a snadno mohli přerazit. Pak by vás dohnal Deadpool… tedy rolba. Samozřejmě si za puky koupíte balíčky s náhodnými hrdiny.

Stáhnout Blocky Hockey All-Stars

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Crashing Season

Jeden by čekal, že když odstartujeme loveckou sezónu, tak budu volat po chopení se zbraní. Dnes to bude ale právě naopak. Dnes se totiž poperete za životy zvířat. Jistě si dovedete představit, jakou neplechu dovede člověku provést divoký medvěd. Pokud nevíte, tak se zeptejte Leonarda, ten by mohl vyprávět. Nepřátelé v této hře však za svůj boj jistě Oscara nezískají.

Blocky Hockey All-Stars

Vaším cílem je prostě a jednoduše přežít. Proti vám se řítí vlny nepřátel, které převálcujete buď vlastním zvířecím tělem nebo využijete prostředí. Velkou výhodou tohoto titulu je práce s fyzikou, což znamená, že můžete vběhnout do hromady kamenů nebo kmenů a vrhnout je proti ozbrojeným lidem. Samozřejmě si při tom musíte dát pozor na některé smrtelné překážky a projektily nepřátel. I tady sbíráte mince a vylepšujete své postavy.

Stáhnout Crashing Season

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Big Hunter

Hrozně jste se snažili přejít na zemědělský způsob života, ale neutuchající sucha vás málem přivedla do záhuby. Váš kmen tak musí zůstat u starého dobrého lovu. A jako náčelník jste za přežití všech přímo odpovědní. Takže se každý den musíte vydat na lov mamutů. To není vůbec snadné a jako hráči zjistíte, že je to den ode dne těžší. Mamuti jsou troufalejší, silnější a více vydrží. Jak už to prostě ve hrách bývá zvykem.

Blocky Hockey All-Stars

Základní herní mechanika je velmi jednoduchá, stejně jako celý vizuál. Před mamutem ustupujete dotykem na pravé straně displeje. Na druhé straně natahujete oštěp, kterým se snažíte večeři skolit. Jedna trefa samozřejmě stačit nebude. Navíc ne každý zásah má stejnou váhu – do hlavy je to logicky mnohem silnější. Největším problémem jsou ovšem kly, které slouží jako přirozený štít. Mamut se také nenechá jen tak odstřelovat a bude se bránit.

Stáhnout Big Hunter

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Exodus

Už je to tady zase – nastal konec světa. A stejně jako ve starozákonním příběhu přišla potopa. Dnes však nemáte za úkol postavit loď, na které se pokusíte zachránit veškerý život. Před vodou se snažíte uletět ve vesmírné raketě. Přestože to tak podle dosavadního popisu možná nevypadá, jde o novou hru od Ketchapp. Dosud je to už všechno náramně jednoduché – pro ovládání vám stačí jediný prst.

Blocky Hockey All-Stars

Tentokrát však nebudete do displeje ťukat zběsile jako o závod, ale budete se snažit o co největší přesnost. Vaše raketa totiž letí po předem určené dráze, která je poseta červenými a zelenými body. Raketu poháníte tím, že uhodíte do displeje přesně ve chvíli, kdy se budete nacházet nad zeleným bodem. Kdykoliv jindy to znamená konec hry. Nemusíte trefit každý zelený bod, ale když jich zase vynecháte příliš, tak skončíte zpět na Zemi. Pod vodou.

Stáhnout Exodus

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze