Fotogalerie: HTC One v luxusní červené v Česku

Dostali jsme možnost nafotit krásnou červenou variantu vlajkového telefonu HTC One, která se právě začala prodávat také v České republice. Je jiná, odvážná, elegantní, stylová a dámská. Hledáte-li hodně stylový špičkově vybavený telefon, máme pro vás ideálního kandidáta.

Červeným HTC One chce tchajwanský výrobce oslovit především ženy, které prahnou po stylovém smartphone s výbavou bez kompromisů, a pro které je obyčejná černá nebo bílá příliš nudná. Samozřejmě se však nejedná pouze o dámský telefon, klidně může být skvělým doplňkem i pro lehce výstředního parádivého muže.

TIP: přečtěte si naši podrobnou recenzi HTC One

Červená barevná varianta má spíše tmavě vínový nádech, rozhodně se nejedná o nějakou zuřivou červenou. Elegantní vínová barva má mírně lesklý efekt a kombinována je, na rozdíl od stříbrné varianty, s černými plastovými pásky na bocích a vzadu. Stříbrná má tyto plastové části bílé, které vypadají trochu lépe, ale ty by zřejmě dostatečně dobře nekorespondovaly s touto novou barevnou variantou a HTC tak raději zvolilo černou. Zatímco z předobočního pohledu si je nutno na tuto barevnou kombinaci trochu zvykat, zezadu se to spolu opravdu ladí. Tělo je samozřejmě rovněž kovové a funkčně se červená varianta od stříbrné nijak neliší. Dost už ale slov, na řadě je fotogalerie. Jak se vám červené HTC One líbí?

Fotogalerie

Diskuze ke článku
Erik
Tak musím povedať že cervená varianta vyzerá fakt luxusne, rozmýšlam že by som to vymenil za SGS3.
wow
Kráááása <3
Lukáš
Dokonalost, krasa.. Tohle je jedinej telefon, kvůli kterymu bych sel zase po dvou letech do androidu, a to jen kvůli vzhledu, barve a HTC sense 5.
kleinak
Telefon je opravdu krásný,konečně nějaká jiná barva,rozhodně to vypadá exklusivně,ale co ten foťák,už konečně udělal někdo pořádnou recenzi foťáku.Nějak mi schází informace o těch jejich ultra pixelech.
Bude to fotit lépe než N8 nebo 808?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze