Foto a video: BlackBerry Bold Touch a Storm 3

4

Na internet včera pronikly hned dvě velké zajímavosti ze světa BlackBerry. Vůbec poprvé naživo si můžeme na videu prohlédnout očekávané BlackBerry Storm 3 a objevily se také první živé fotografie vůbec nejočekávanějšího BlackBerry letošního roku - modelu Bold Touch.

Společnost Research In Motion (RIM) si pro nás tento rok přichystala mnohá překvapení. Tím hlavním je, že se zaměří také na multimédia a její zařízení se snad nadobro zbaví štítku work only. Tento rok nás čeká nejen nový software v podobě nového OS BlackBery 6.1 či BlackBerry Messengeru 6.0, ale také nový hardware. Nová BlackBerry totiž přijdou s 1GHz procesory, podporou OpenGL ES2.0, augmented realitou a mimo jiné integrovanou technologií NFC.

BlackBerry Storm 3

A do sekce hardwaru sahá i dnešní článek. Ukážeme si totiž velice očekávaného nástupce řady Storm - model BlackBerry Storm 3. Video není nikterak podrobné, slouží spíše jako malá prohlídka samotného vzhledu a designu telefonu. Před samotným videem jen doplním, že nový Storm 3 přijde s 1,2 GHz procesorem, 512MB pamětí RAM či 5Mpx fotoaparátem se schopností natáčet HD 720p video. Více se dozvíte v samostatném článku - BlackBerry Storm 3: nová ostružinová bouře

BlackBerry Bold Touch

Další zpráva se týká pravděpodobně největší novinky, kterou nám letos RIM přichystá. Jedná se o vůbec první živé fotografie BlackBerry Bold Touch. Ten je označován jako Dakota pro GSM sítě a jako Montana pro sítě CDMA. BlackBerry Bold Touch přináší kombinaci dotykového displeje a plnohodnotné qwerty klávesnice přímo pod ním, to vše v 10,5 mm štíhlém těle z ušlechtilých materiálů - například rámeček kolem přístroje je ocelový. Špičková je ovšem i jeho výbava. Obsahuje 1 GHz procesor, 512 MB RAM, integrovaný čip pro NFC nebo podporu WiFi jak 2,4 GHz, tak i 5 GHz. Více opět v samotném článku - BlackBerry Bold Touch: štíhlá mašina (aktualizováno)

BlackBerry Bold 9700 (vlevo) po boku nového BlackBerry Bold Touch, baterie modelu Bold Touch

Zdroje: n4bb.com, n4bb.com

Diskuze ke článku
pudlik
hm, ale až to budou normálně použitelné mobily tj. včetně bezproblémového nastavení internetu, e-mailu, map s navigací a aniž bych musel být nějak vázán operátorem či odesíláním informací do vzdáleného centra za velkou louží, pak s tím přijďte.
Radek
Musím říci, že me velmi pobavil psí nick ale i příspěvěk. Však ti/vám nikdo BlackBerry nenutí. A můžu potvrdit po několika letech používání BlackBerry, že internet mi funguje naprosto v pořádku, e-maily si nastavím komfortně na webu, včetně filtrů atd.-> samo se přenese do BlackBerry. A navigaci mám automobilovou (ono je "super praktické" když máte navigaci v mobilu, tato je aktivní a najednou vám např. v Praze někdo zavolá a vy nevíte kam v tu chvíli např. odbočit a jet....) a např. Google mapy fungují na BlackBerry rovněž skvěle. P.S. co máte za tak tajné e-maily, že nevydýcháte to, že e-maily jdou přes serveru RIMu? :-)
pudlik
milý Radku, mě tvůj příspěvek nepobavil , neboť je výsledkem tvého smutného života - tvé naivní a bezmezné důvěry ve vše, co děláš, jak děláš, prostřednictvím koho děláš, a nebo výsledkem tvých pravých zájmů získávat informace............Už jenom ta základní informace o tom, že RIM dodává mobily 2 vládám za velkou louží - no to už je přinejmenším podezřelé. Ale nic, každý musí někdy prozřít...ty máš ještě čas. Já vycházím z toho, že jsem tento mobil - dokonce jeho lepší odrůdu Storm2 dokonce vlastnil, a proto píšu to, co píšu, že tento mobil není určen pro běžného zákazníka, není to prostě mobil pro široké vrstvy, neboť musíš být svázán s operátorem a s bis či s bes, abys rozchodil příslušné - docela důležité - funkce, a z tohoto zásadního faktu vycházím. Chápu, že máš eminentní zájem dozvědět se, jaké asi důležité informace či tajné e-maily může tento lidský červ posílat, inu toto zůstane pro tebe nevyjasněno.
Radek
v několika bodech, ať z toho tady neděláme chat.
S BB jsem max. spokojen a nehodlám to měnit. Navíc pracuji ve firmě, kde údaje procházející přes na služební BlackBerry (já mám i soukromé) mají cenu stamilionů. Tj. dodnes funguje vše dobře a bezpečně a uklidím tě, že "tajných", či minimálně citlivých e-mailů máme dost svých. Tj. Tvé supertajné jsou nám.... :) Hodně štěstí s tvým stavajícím telefonem. ;)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze