Fitbit Inspire 3 je chytrým náramkem s až 10denní výdrží

Fitbit Inspire 3 je chytrým náramkem s až 10denní výdrží
Fotografie: Fitbit
  • Náramek měří srdeční tep i okysličení krve
  • Samozřejmostí je zvýšená odolnost
  • Na českém trhu se objeví v září

Fitbit dnes vychrlil hned tři novinky. Dvoje hodinky jsme si přiblížili v samostatném článku, nyní nastal ten správný čas pro základní chytrý náramek Inspire 3. Má tradiční oválný design a sází na hravé na barvy.

Inspire 3 je plně připraven být vaším parťákem při sportování i v každodenním životě, kdy se snadno stane prodlouženou rukou smartphonu. Z většiny aplikací vám tak na displeji náramku přistanou cenné informace, avšak reagovat na notifikace nejde, což však není nic, co by vás mělo u náramku zaskočit. Na druhou stranu zamrzí, že displej je očividně poměrně malý, úhlopříčku odhadujeme kolem 1 palce. Na druhou stranu nechybí senzor okolního světla, jas tak náramek umí regulovat automaticky.

Měření vašich aktivit má na starost nejen 3osý akcelerometr, ale také optický senzor pro měření srdečního tepu a senzory pro monitorování krevního kyslíku. Počítat ale můžete i s podrobnými informacemi o vašem spánku. Vše se dozvíte v aplikace Fitbit, která je dostupná pro operační systémy Android a iOS. Pro využití všech funkcí na maximum doporučuje Fitbit alespoň Android 10 či novější. Omezovat vás nebude ani voda, kdy je náramek Inspire 3 odolný až do 5 ATM a můžete se s ním sprchovat i koupat.

Fitbit Inspire 3

U náramku uživatelé očekávají dobrou výdrž. Fitbit tentokrát slibuje až 10 dní na nabití, nicméně dodává, že samozřejmě velice záleží na konkrétním stylu využívání. Lze tak předpokládat, že se výdrž bude reálně pohodlně pohybovat kolem 7 dnů. Opětovné nabití zabere 2 hodiny.

Fitbit Inspire 3 bude dostupný za 2 499 Kč od druhé poloviny tohoto září. Benefitem je 6měsíční předplatné Fitbit Premium pro nové a vracející se zákazníky.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze