Fallout Shelter dorazí na Android již v létě

5

Fallout Shelter přišel jako rána z čistého nebe. Bethesda hru na E3 oznámila a rovnou vydala. Mělo to ale jeden háček, dostupná byla pouze pro iPhone a iPad. To se však již brzy změní, jak naznačuje vyjádření šéfa marketingu Bethesdy. Fallout Shelter tak pravděpodobně zamíří na Android již během tohoto léta.

Fallout Shelter

Bethesda potvrdila další plány se hrou Fallout Shelter. Na dotaz fanouška odpověděl Pete Hines, viceprezident marketingu Bethesdy: „Dosud jsme neoznámili datum, ale měl by to být příští měsíc...“ To znamená někdy během srpna, pokud vše půjde podle plánu.

Hru oznámila Bethesda na své tiskové konferenci během E3 a rovnou ji vydala. To se však týkalo pouze platformy iOS. Tam se ihned stala hitem – ve 48 zemích byla nejstahovanější hrou.

Zdroje: twitter.com

Diskuze ke článku
Petr Šilhan
Petr Šilhan
Když je taková úspěšná, mohli by jí vydat i na WP :-)
tomas
j na stary dobry fallout to asi mat nebude. mohli by spravit radsej rpg ako bola stara dobra klasika na mobili a isiel by som do toho aj keby som si to mal zaplatit. a spravit nejaku verziu aj online ako je wowko hmmmm. mnamky
Vojta
Mě osobně od hry odradil stereotyp. Po týdnu hrání jsme měl té hry tak akorát.
John Doe
Fallout je nesmrtelná klasika. Vždycky si vzpomenu na ty hlásky typu "Obul jsem si svý oblíbený rozkopávačky *****í! (Ian - Fallout)" :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze