E3: Bethesda vydala mobilní hru Fallout Shelter

8

Pravidelnou letní konferenci, zaměřenou na hry, E3 odstartovala Bethesda. Mezi hlavní tahouny prezentace se dostal nový Fallout 4. Nás ale zajímá jeho mobilní bratříček, který dnes dokonce vyšel. Zdarma si tak můžete stáhnout hru Fallout Shelter pro iOS.

Na své tiskové konferenci Bethesda kromě velkých konzolových her nezapomněla ani na mobilní trh a představila free-to-play titul Fallout Shelter. Největším překvapením bylo okamžité vydání. Hru si tak můžete stáhnout už nyní. To platí pro systém iOS. O Androidu se na konferenci vůbec nemluvilo, ale Polygon přinesl zprávu, že se na verzi pro tento operační systém už pracuje a více informací se dozvíme později.

Ačkoliv je hra ke stažení zdarma, tak nemá obsahovat žádné bariéry, které by vás nutily čekat nebo platit. Dokonce pro hraní ani nepotřebujete připojení k internetu.

Stáhnout Fallout Shelter

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: polygon.com

Diskuze ke článku
tomas
Mal som rad fallout a keby to bola fakt hra ako na pc tahove rpg tak by som si hadam aj kupil iphone :D
Pietor
Mohli by udělat hru Fallout 2 pro iPady....:-) To by byla pecka...:-) Bych i zaplatil pětikilo....:)
anton
uff moj ipad air 2 ma velke problemy s tymto. este ze ma desktop class cpu, moj odhad narokov ak to nude na pc? nejaka solidna core i5tka a najmenej veforce 750ti.
....
vůbec tu hru nechápu...začal jsem to hrát ale jakmile to vypnete a nestaráte se o to, byť jen chvilku, tak můžete hrát od znovu... ?!:D spadnou všechny zásoby a všechno se přestane produkovat a lidé umřou :D nevím ale necítím se na to u toho sedět do dohrání hry na jeden zátah ...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze