Faceliftovaný Volkswagen Sharan dostane App Connect

2

Jeden z nejvíce oblíbených rodinných vozů na našem území, Volkswagen Sharan, se dočká modernizace. K dispozici budou nové pohonné jednotky, bezpečnostní systémy a hlavně nový infotainment, který zahrnuje MirrorLink, Android Auto i CarPlay.

TIP: CarPlay a Android Auto se ještě letos objeví ve Volkswagenech

Volkswagen Sharan, jeden z nejlépe prodávaných rodinných vozů, se dočká modernizace. Pod kapotou budou nové pohonné jednotky, rozšíření se dočká také bezpečnostní stránka a ochuzeni nebudou ani lidé, kteří mají rádi chytré technologie. Nový infotainment systém, který bude ve Volkswagenu Sharan dostane podporu MirrorLinku, Android Auto i CarPlay.

Volkswagen Sharan

Jedná se o stejný infotainment, který najdete například v osmé generaci Volkswagenu Passat. Celý multimediální systém nese název App Connect a zahrnuje výše zmíněné systémy, které se vám budou zobrazovat na standardně dodávaném 5" dotykovém displeji. Za příplatek zde můžete mít displej o 1,5" větší.

Apple CarPlay – první pohled z CES 2015

Doposud bylo prodáno více než 800 000 vozů modelu Sharan. Faceliftovaný Volkswagen Sharan půjde do prodeje v průběhu července letošního roku.

Android Auto – první pohled z CES 2015

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Driver
Skvělá práce, takto představeno a popsáno, to je geniální. Jinak o tom nic neví ani v Showroomech, kde konfigurací auta do výroby. Jak si má člověk objednat něco, o čem nikdo nic netuší. Teď už bych věděl.
Mám přesto dotaz. Netušíte jak třeba Android Auto bude vyráběn? VW má nyní infotaiment volitelně např. Navigaci s rádiem a DVD. Ale BT HF je další dokoupitelná řídící jednotka, WiFi je v jiné "Premium" BT HF jednotce, a tak dále. Vše se dá dovybavit. Bude Android Auto také dokoupitelná dovybavitelná jednotka pro stávající infotaiment nebo to bude součástí nového rádio navigačního systému?
Apple Connect je co? Rozhraní pro AndroidAuto/Apple Car Play? Nebo je to třetí "systém"?
mato
Na čom je to postavené? Niečo vlastné to asi nebude. Žeby QNX?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze