Facebook slaví, aktivně jej využívají už 2 miliardy lidí

7
Facebook slaví, aktivně jej využívají už 2 miliardy lidí
  • Mark Zuckerberg oznámil, že Facebook má 2 miliardy aktivních uživatelů
  • Zhruba 800 miliónů uživatelů každý den něco „lajkne“

O tom, která sociální síť je v současnosti nejpopulárnější, není vůbec pochyb. Facebook se totiž dnes slovy Marka Zuckeberga pochlubil tím, že má 2 miliardy měsíčně aktivních uživatelů. Dvě třetiny lidí, které mají přístup k internetu, využívají Facebook.

Zveřejněna byla i další zajímavá čísla. Například 175 miliónů uživatelů si oblíbilo reakci se srdíčkem a aktivně ji používá. V průměru 800 miliónů uživatelů pak každý den něco „lajkne“. Miliarda se pak aktivně realizuje v nějaké skupině. Facebook neustále roste a přidává i nové možnosti. Aktuálně jde například o funkci, která vám nabídne poděkování uživateli, jenž na nějaký váš příspěvek reaguje srdíčkem.

Stáhnout Facebook

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: newsroom.fb.com

Diskuze ke článku
Lada
Fejsbůk jsem před čtvrt rokem zrušil. Je to akorát vymývárna mozků, ztráta soukromí a manipulace. Nebojte se odejít... vůbec vám to chybět nebude. Aspoň pak zjistíte, kolik máte doopravdy kamarádů. Osobní setkání a povídání nic nenahradí. Člověk opravdu nepotřebuje vědět každý pšouk přátel, jejich přátel, jiných přátel a reklam. Zuckerberg už má vydělané, takže stačilo.
Lord
Tolik lidí zaprodalo své duše a soukromí cizím lidem. Je mi smutno když vidím jak se pošlapávají základní lidské hodnoty výměnou za lízátko.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze