iOS 6: dočkáme se už za několik dní

Nezapomínejme na to, že společně s iPhone 5 přijde i nová verze mobilního operačního systému iOS, tentokráte s číslovkou 6. Přináší mnoho zlepšení a my víme, kdy bude dostupná uživatelům předchozích iPhonů a iPadů ke stažení. Bude to ještě před tím, než se iPhone 5 dostane na trh.

Při představení nového iPhone 5 nám neunikla informace o tom, kdy bude vypuštěna aktualizace na šestou verzi iOS. Dočkáme se toho přesně za týden od představení iPhone 5, to znamená 19. září 2012.

Čtěte preview: Apple iPhone 5 představen: kompletní informace o jablečné evoluci

Samotný iOS 6 není žádnou novinkou, které byla věnována při představení iPhone 5 nějaká extrémní pozornost. Vše podstatné známe už od června, kdy Apple představil iOS 6 na Worldwide Developers Conference 2012. Celkem přinese na 200 nových vylepšení a změn. Z těch nejpodstatnějších vyjmenujme například "inteligentnější" Siri, integraci Facebooku, vlastní mapový software s turn-by-turn navigací, aplikaci Passbook nebo nové funkce do prohlížeče Safari.

Tip: Apple představil iOS 6: přinese 200 nových vylepšení a změn

Novou verzi iOS 6 dostanou kromě iPhone 5 modely iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, nový iPad, iPad 2 a iPod Touch. Počítejte ale s tím, že kromě iPhone 4S a nového iPadu nebudou mít ostatní starší modely dostupné všechny nové funkce a vylepšení.

Zdroje: engadget.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze