Facebook Messenger už můžete používat i bez Facebooku

4

Facebook pokračuje v oddělování aplikace Messenger od samotné sociální sítě. Pro uživatele ve Spojených státech, Kanadě, Peru a Venezuele zrušil podmínku vlastnit účet na Facebooku, aby mohli aplikaci používat. Stejně jako u WhatsApp, který Facebook také vlastní, probíhá registrace přes telefonní číslo.

Vše funguje jednoduše. Na uvítací obrazovce Messengeru se v těchto zemích objeví odkaz „Není na Facebooku?“ Zde může uživatel zaregistrovat své jméno, telefonní číslo a fotografii.

Facebook Messenger

Aplikace funguje tak, jako doposud. K dispozici jsou všechny funkce, včetně posílání fotografií, videa, skupinové chaty, hlasové a video hovory, samolepky a další. Pro ty, co mají účty na Facebooku, zde však přesto existuje celá řada výhod. Mohou se spojit se svými přáteli na Facebooku. Navíc mají přístup ke svým zprávám nejen přes svůj mobilní telefon.

Stáhnout Facebook Messenger

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store

Zdroje: newsroom.fb.com

Diskuze ke článku
Adam Tvrz
A nevíte kdy to bude dostupné i u nás?
Milan
Lepsi BBM ktorý je pre všetký mobilné operačné systémy a ktoré si važi súkromie ( nie je na registraciu potrebné telefonne cislo alebo akekolvek osobné udaje)
Petr
Nechápu nikoho, kdo nechce být na FB a nainstaluje si toto. Appka projede všechny vaše kontakty a odešle na FB a na základě nich vám nabídne lidi, se kterými můžete komunikovat. Tj. okamžitě má o vás hromadu informací, telefonní číslo, z kontaktů ostatních i jméno a krásný stínový profil je na světě. Navíc je Messenger jedna z nejvíc žravých appek. To už je lepší být na FB s jen pro tento účet založeným emailem.
Ellie Drawman
Facebooku je zbytečná věc do života, hodně málo lidí Facebook založí ?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze