Evernote pro Windows 8 nově disponuje prezentačním módem

5

Evernote je populární zápisník dostupný prakticky na všechny platformy. Z počítačových platforem je podporován Mac a Windows, přičemž právě verze pro Windows se dočkala prezentačního módu, který však není pro každého.

Problém je v tom, že pokud chcete využívat všech služeb Evernote, tak si musíte předplatit premium účet. Mezi tyto služby bohužel patří i zmíněná možnost prezentace. Tento mód je dostupný jen ve verzi pro prostředí plochy, varianta pro Modern UI prozatím prezentační mód nepodporuje.

Premium účet Evernote stojí 5 euro měsíčně, což je v přepočtu 138 Kč. Roční předplatné pak stojí 40 euro, což je v přepočtu 1098 Kč, takže na něm ušetříte 10 euro. Variantu pro Windows lze stáhnout na oficiálních stránkách vydavatele.

Zdroje: thenextweb.com

Diskuze ke článku
Jaroslav Hlbocký
Jaroslav Hlbocký
Skúšal som Evernote a OneNote. A pre mňa je Evernote silným sklamaním. S OneNote sa do nedá kvalitatívne porovnať. Žiaľ momentálne som od OneNote odstrihnutý lebo BB OS ho zatiaľ ako jediný nepodporuje. Čo mi je záhada prečo ?! Ale Evernote je na BB OS pred inštalovaný automaticky a tak som skúsil a píšem ďakujem a nemám záujem.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze