T-Mobile naděluje Evernote Premium na rok zdarma

6

Evernote je populární aplikace na tvorbu poznámek a všem, kteří používají T-Mobile, udělá radost, že dostanou rok Premium účtu zdarma. Je to díky tomu, že společnost Deutsche Telekom prodloužila smlouvu s Evernote Corporation, která je vydavatelem tohoto zápisníku.

Svůj Premium účet si můžete aktivovat hned po stažení aplikace, kdy se vám zobrazí nabídka s aktivací. Ta se však nezobrazí na telefonech se systémem BlackBerry 10, takže musíte stáhnout verzi pro Android a až ta následně zvýhodnění aktivuje.

Evernote Premium zdarma od T-Mobile napříč zařízeními

Naštěstí po aktivaci je Premium účet aktivní všude, ať už na BlackBerry, Windows Phone, Windows, Mac OS X nebo i dalších systémech, zvýhodnění je zkrátka vázáno na váš účet, takže klidně můžete přejít k jinému operátorovi. To, co už měli aktivované šestiměsíční zvýhodnění, si jej zdarma mohou prodloužit o dalších 6 měsíců, a to pomocí kupónu, který jim Evernote pošle emailem.

Přístup k Evernote Premium standardně stojí 5 EUR na měsíc nebo 40 EUR ročně. Nabídka Evernote Premium na rok zdarma se vztahuje na každého zákazníka T-Mobile, který si aplikaci stáhne do ledna 2017.

Stáhnout Evernote

Google Play Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: t-press.cz

Diskuze ke článku
Marek Posolda
Marek Posolda
A po vypršení se premium účet ukončí nebo si to musí člověk ohlídat aby pak neplatil?
TreAn
Dík za informaci.
quest987
smazal jsem aplikaci co jsem měl nainstalovanou, stahnul přes odkaz na stránkach t-mobilu znovu, nic, vytvoril novy ucet a nic. jak to udelam abych měl ten premium ucet na rok zadarmo?
Jiří Pleskot
A to Premium dostanu když mám mobil koupený od T-Mobile, nebo když mám tarif od T-Mobile, nebo obojí?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze