Essential Phone 2 ukazuje první hardwarové specifikace

aktualizováno
Essential Phone 2 ukazuje první hardwarové specifikace
Fotografie: mobilenet.cz
  • Po více než dvou letech by mohl dorazit druhý Essential Phone
  • Naznačil to samotný CEO společnosti Andy Rubin

Aktualizováno 24. 9. 2019

Prvotní informace, které naznačovaly příchod dalšího telefonu značky Essential, dostávají konkrétní podobu. Tu se podařilo odhalit redaktorům xda-developers.com prostřednictvím zkoumání nejrůznějších zdrojových kódů. V nich nalezli zmínku o „sm7150“, což by mohlo být označení pro Snapdragon 730. Zajímavý je rovněž seznam fotoaparátů. Ty od Sony mají rozlišení 16, 48, 13 a 20 megapixelů, navrch je zde pak ještě jeden od Samsungu s 5 megapixely.

Nicméně vše se nachází v natolik rané fázi, že je těžké usuzovat na nějakou konkrétní hardwarovou výbavu. Jisté je nejspíše jen nasazení čipsetu od Qualcommu, vše ostatní může být čistě testovací verze.

Původní informace z 13. 6. 2019

Kolem původního Essential Phonu byl před dvěma lety velký humbuk. Stál za ním samotný zakladatel Androidu Andy Rubin. Nadějně vyhlížející telefon, který mimochodem jako první přinesl výřez v displeji, lákal na velmi dobrou výbavu a čistý Android, který se dodnes pyšní pravidelnými aktualizacemi. Bohužel ani to nestačilo a úspěch se nedostavil. Čas plynul a zdálo se, že následovník nikdy nespatří světlo světa. Nyní se však zdá, že se druhá generace vrací zpátky do hry.


Andry Rubin na Twitteru odpověděl, že společnost Essential chystá učinit oznámení a fanoušci mají zůstat naladěni. Nejde vyloženě o nic konkrétního, ale všechny naděje samozřejmě míří k novému mobilnímu zařízení, tedy možnému Essential Phonu 2.

Diskuze ke článku
Bukkake Sun
Jako odborník na mobily prohlašuji, že to bude propadák, stejně jako první EP. Andy Rubin by měl přestat kecat píčoviny a radši jít zametat ulice, byl by lidstvu o mnoho víc prospěšný.
Petarda
Budou zase nudle?
piiiifa
notypicotojehnus:o)))

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze