Autor Essential Phonu ukázal podlouhlý smartphone, který boří hranice konvencí

31
Autor Essential Phonu ukázal podlouhlý smartphone, který boří hranice konvencí
  • Podlouhlý telefon vzhledem připomíná dálkový ovladač
  • Andy Rubin se zatím nevyjádřil k tomu, jaký operační systém se uvnitř nachází
  • V podlouhlém displeji je průstřel v levém horním rohu

Autor Essential Phonu a osoba, která se velkou měrou podílela na tvorbě operačního systému Android, Andy Rubin, nás v jeho posledních twitterových příspěvcích láká na další smartphone, kterému rozhodně neschází dostatek originality.

Pokud jste doposud považovali smartphony s filmovým poměrem obrazovky 21:9 za podlouhlé (například Xperii 1), pak vás pravděpodobně překvapí extrémně štíhlé a dlouhé tělo u nejnovějšího výtvoru Andyho Rubina. Vzhledem k podlouhlému displeji můžeme na fotografiích spatřit speciálně upravené uživatelské prostředí, které pravděpodobně běží na základě Androidu. Náhledy jednotlivých karet aplikací přitom naznačují, že pohyb v menu bude primárně vertikální. Zároveň je však třeba dodat, že se Rubin v současnosti zatím nevyjádřil k tomu, jaký systém se uvnitř nachází a ve hře tedy stále zůstává i možnost, že by se mohlo jednat o zcela nový operační systém. Již nyní je však jasné, že například klávesnice bude muset být takto podlouhlému displeji řádně uzpůsobena.

Jakmile se dostatečně pokocháte pohledem na podlouhlý displej, nezapomeňte si detailně prohlédnout zadní stranu, která je extrémně lesklá a při pohledu z různých úhlů mění barvu. Na horní straně zad pak najdeme senzor fotoaparátu, pod nímž je menší prohlubeň, což bude pravděpodobně čtečka otisků prstů. Na straně přední si rovněž můžeme všimnout „průstřelu“ v levém horní okraji podlouhlého displeje.

Diskuze ke článku
Spinakr
Z tohoto praskne Cardovi retardovi žilka v oku :D
Petarda
Tak tohle bude v gay komunitě jasný hit!
Darek
Ideální mobil pro Cardu ????
jhz
Ukázka vrcholu dnešní idiocie, a jasná ukázka zkázy civilizace.

PS: Ještě zapomněli ohnout displej na okrajích!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze