Elegantní náramek Fitbit Luxe změří okysličení krve i upozorní na stres

Elegantní náramek Fitbit Luxe změří okysličení krve i upozorní na stres
Fotografie: Fitbit
  • Cena náramku je 149,95 eur, tedy necelé 4 tisíce korun
  • Na jedno nabití vydrží až 5 dní používání
  • Novinkou je funkce Google Fast Pair pro co nejjednodušší párování s telefonem

Fitbit dnes představil chytrý náramek Luxe, který ve stylovém těle nabídne automatické zaznamenávání aktivit a monitorování spánku. Chytrý náramek poskytuje přístup ke klíčovým informacím o celkovém zdraví prostřednictvím funkce „Zdravotní metriky“, která je dostupná v rámci aplikace pro chytré telefony.

Fitbit Luxe

Takto lze sledovat například zvýšenou hladinu stresu, nadměrnou únavu nebo potenciální příznaky nemoci. Při zakoupení Fitbit Luxe získají zákazníci šestiměsíční zkušební období služby Fitbit Premium, která poskytuje hlubší analýzu naměřených dat. Fitbit Luxe na jedno nabití vydrží až 5 dní.

Zvládání stresu pro lepší celkové zdraví

Fitbit Luxe přináší nástroje pro zvládání stresu poprvé také do portfolia chytrých náramků Fitbit. Funkce Skóre zvládání stresu, která je nyní dostupná pro Fitbit Luxe a všechna další zařízení Fitbit s monitorováním srdečního tepu, poskytuje denní hodnocení schopnosti lidského těla zvládat stres na základně naměřené aktivity, spánku a srdečního tepu.

Fitbit Luxe

Pokročilé nástroje pro lepší zdraví

Fitbit Luxe poskytuje uživatelům širokou škálu funkcí pro zdraví a zdravý životní styl. Pomocí funkce Zdravotní metriky v aplikaci Fitbit pro chytré telefony mohou sledovat potenciální příznaky nemocí, informace o dechové frekvenci, variabilitu srdečního tepu, klidovou tepovou frekvenci a brzy také teplotu povrchu těla a okysličení krve (SpO2). Pro štíhlý a elegantní vzhled lze náramek nosit po celý den i noc a sledovat spánkové fáze. Nechybí ani funkce „Spánkové skóre“ pro ještě lepší porozumění důležitosti spánku. Samozřejmostí je počítání spálených kalorií a sledování 20 sportovních aktivit. Pro lepší sledování uběhnuté a ušlé trasy lze využít připojení k GPS telefonu. Funkce „Minuty v aktivní zóně“ jsou pak novým standardem měření aktivity. Doporučeným týdenním cílem je 150 minut v aktivní zóně a tyto minuty jsou získávány na bázi různé intenzity cvičení. Novinkou je pak funkce Google Fast Pair pro co nejjednodušší párování s telefonem.

Cena a dostupnost

Fitbit Luxe lze předobjednávat od dnešního dne na oficiálních stránkách firmy. U vybraných českých i slovenských prodejců bude dostupný v průběhu jara za doporučenou cenu 149,95 eur, tedy necelé 4 tisíce korun.

Technické parametry Fitbit Luxe

Kompletní specifikace
Konstrukce36 × 17 × 10 mm, 26,2 g, odolnost: ano
Pásekkožený, kovový, umělý, vyměnitelný: ano, zapínání: přezka
DisplejOLED, 0,76" (206 × 124 px), tvar: hranatý
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
Datové funkceBluetooth: ?, Wi-Fi: ne, mobilní sítě: ne, NFC: ne
Chipset
Paměťvnitřní paměť: ?, paměťové karty: ?
Akumulátor? mAh, nabíjení: ?
Dostupnostčerven 2021,
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze