Elegantní fitness náramek Fitbit Luxe míří na český trh. Známe jeho cenu

2
Elegantní fitness náramek Fitbit Luxe míří na český trh. Známe jeho cenu
Fotografie: Fitbit
  • Náramek se chlubí přibližně 5denní výdrží na nabití
  • Cena náramku je těsně nad hranicí 4 tisíc korun

Fitbit v dubnu představil chytrý náramek Luxe, který ve stylovém těle nabídne automatické zaznamenávání aktivit a monitorování spánku. Chytrý náramek poskytuje přístup ke klíčovým informacím o celkovém zdraví prostřednictvím funkce „Zdravotní metriky“, která je dostupná v rámci aplikace pro chytré telefony.

Fitbit Luxe

Fitbit Luxe nabízí design z nerezové oceli, barevný dotykový AMOLED displej, široké spektrum funkcí pro celkový přehled o zdraví a kondici a výdrž až 5 dní na nabití. Spolu s náramkem obdržíte 6měsíční předplatné Fitbit Premium zdarma. S touto službou získáte řadu podrobných statistik. Mezi ty patří podrobný rozpis skóre zvládání stresu s dopadem fyzické aktivity na schopnost těla zvládat stres, spánkové vzorce, které poskytují informace o tom, jak spánek a noční neklid ovlivňují zvládání stresu.

Široká je také nabídka řemínků, které je možné zakoupit zvlášť. Kromě šperkařského skvostu společnosti Gorjana nechybí v nabídce klasické silikonové řemínky, řemínky z prémiové kůže Horween , nerezové oceli a tkaných materiálů. Na českém trhu je Fitbit Luxe již k dispozici za 4 199 Kč.

Fitbit Luxe

Konstrukce36 × 17 × 10 mm, 26,2 g, odolnost: ano
Pásekkožený, kovový, umělý, vyměnitelný: ano
DisplejOLED, 0,76" (206 × 124 px)
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
KonektivitaBluetooth: ?, ne, ne
Akumulátor? mAh, nabíjení: ?