Náramek Fitbit Ace 3 cílí na děti. Je hravý, odolný a vydrží až 8 dnů

Náramek Fitbit Ace 3 cílí na děti. Je hravý, odolný a vydrží až 8 dnů
Fotografie: Fitbit
  • Náramek má menší černobílý displej
  • K dispozici jsou různé barevné varianty pásků
  • Novinka má děti zábavnou formou motivovat k pohybu
  • Na českém trhu je cena stanovena na 2 190 Kč

Fitbit dnes oficiálně představil chytrý náramek Ace 3, který je určen především na dětská zápěstí. Dokáže monitorovat aktivitu, sleduje kvalitu spánku a nabízí zábavnou formu pro získání zdravých životních návyků u dětí od 6 let. Náramek se dočkal také nových řemínků a animovaných ciferníků, aby byly děti ještě více motivovány a mohly vyjádřit svůj osobitý styl. Díky až 8denní výdrži na jedno nabití a vodotěsnosti do 50 metrů vydrží náramek všechny nástrahy po celý týden.

„Vzhledem k tomu, že jsou rodiny stále nuceny dodržovat sociální distanc a děti se mohou učit pouze prostřednictvím distanční výuky, je obrovskou výzvou udržet děti v pohybu, motivované a šťastné a vyvážit tak čas strávený na obrazovkách během výuky a volného času,” 5 sdělil James Park, VP, GM a spoluzakladatel společnosti Fitbit. „Zabudovali jsme do Fitbit Ace 3 spoustu funkcí, které dětem přinášejí široké možnosti zábavy do každodenního života, abychom jim a jejich rodičům pomohli se znovu radovat z pohybu a vybudovali u nich základní zdravotní návyky, které jim mohou zůstat po celý život.

Náramek Fitbit Ace 3 pomáhá dětem rozvíjet zdravé životní návyky tím, že je motivuje k pohybu pomocí připomenutí na displeji hodinek, aby udělaly každou hodinu alespoň 250 kroků. Díky Kid View mohou děti sledovat důležitá naměřená data a naučit se, na čem záleží nejvíce v oblasti aktivity a kvalitního spánku. Dále mohou sledovat ciferníky, avatary a odznaky svých přátel, které jim rodiče schválí.

Fitbit Ace 3

Novinku lze párovat s Androidem a iOS, přičemž funguje i jako prodloužená ruka chytrého telefonu. Dokáže tedy informovat na příchozí notifikace. Velmi dobrá je výdrž baterie, kdy výrobce slibuje až 8 dní bez potřeby nabíjet. Chytrý náramek Fitbit Ace 3 se na pultech českých obchodů objeví od 15. března. Cena je stanovena na 2 190 Kč.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze