Elegantní Acer CloudMobile s Androidem uniká na veřejnost

2

Na výstavě MWC nám má představit svou horkou novinku také Acer. I když měl být CloudMobile poprvé spatřen v Barceloně, společnost se jej rozhodla odhalit o něco dříve. A teď už víme, proč.

Acer CloudMobile patří mezi designovou špičku výrobce a určitě bude patřit mezi nejelegantnější přístroje současného mobilního trhu. Přístroj vyhrál cenu IFA Design Award a pokud se podíváte na render níže, pochopíte proč. Futuristické, příjemně oblé tělo slibuje údajně pevné tělo s ocelovým lemováním, duálními reproduktory Dolby a tloušťkou 10 mm.

Design ale není to jediné, na co dokáže nalákat. Přístroj se pochlubí také HD displejem s úhlopříčkou 4,3 palce a rozlišením 1280 x 720 pixelů, operačním systémem Android Ice Cream Sandwich, dvoujádrovým procesorem s taktem 1,4 GHz a mimo jiné také cloudovou službou Acer Cloud, která se poprvé objeví na smartphonu.

Ta vám dovolí uložit veškeré potřebné soubory včetně obrázků, hudby, videí, dokumentů či jiných textů do online úložiště a synchronizovat je s vaším počítačem a dalšími přístroji. Nebude problém ani vytisknout potřebné materiály přímo z Cloudu prostřednictvím aplikace Acer Print.

Acer CloudMobile se oficiálně představí na výstavě MWC a měl by se začít prodávat ve třetím čtvrtletí letošního roku v USA a Číně. Poté se rozšíří i do dalších zemí.

Zdroje: slashphone.com

Diskuze ke článku
Mirec
Nadhera pockam kym to predstavia a ak to bude take perfektne chcem aby mi to hovorilo "pane" :D
Dragis
Musím říct že je to opravdu pěknej kousek, jenom by mě zajímalo jaký je tam display myslím typ jinak paráda.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze