Edge je konečně oficiálně ke stažení a dostává i nové funkce

16
Edge je konečně oficiálně ke stažení a dostává i nové funkce
  • Internetový prohlížeč Microsoft Edge pro Android a iOS vystupuje z preview fáze vývoje
  • Zároveň se přidal populární tmavý režim a konečně také synchronizace hesel se svým desktopovým protějškem

Pokud patří mezi uživatele až překvapivě populární preview verze prohlížeče Edge, který se před časem podíval konečně i na Android a iOS, máme pro vás dobré zprávy. Zaprvé je Edge konečně oficiálně zdarma k dispozici ke stažení a vystupuje tak z preview fáze vývoje. Hlavně ale dostal nové funkce jako volbu témat, přičemž na výběr je prozatím pouze mezi světlým a tmavým. Právě tmavé téma je velmi populární u řady aplikací a Microsoft tak konečně vyhověl poptávce.

Synchronizace a tmavý režim

Druhou a užitečnější novou funkcí je synchronizace hesel mezi počítačovou verzí prohlížeče a aplikací. Pokud tedy patříte mezi věrné uživatele Edge na všech platformách, bude pro vás nyní používání prohlížeče mnohem příjemnější. Pro synchronizaci je přitom pouze nutné přihlásit se přes svůj Microsoft účet a vyplnit potvrzovací heslo, které vám bude zasláno na vaše telefonní číslo. Zároveň se dočkala aplikace optimalizace, která by měla značně snížit spotřebu energie a ušetřit vám tak procenta baterie.

Stáhnout Microsoft Edge

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroj: talkandroid.com

Diskuze ke článku
hhj
Vtipné když jako skoro poslední uživatel Windows 10 Mobile závidím aplikaci od Microsoftu na Androidu. Nemělo by to být spíš obráceně?
Markus
Mne stale ponuka bets verziu... hm kedze som presiel z 950 xl na s8+ s microsoft launcherom a navyse edge super dobra nahrada....len neviem preco mi stale ponuka beta verziu
ODur
Absolútne nepochopím, prečo MS pochoval WM.

Keď chcú vedia to, napr tento edge je na mobile neskutočne perfektný prehliadač a používam ho radšej než chrome. Ďalej microsoft launcher je perfektný.
Marcel
Položka není v českém Appstore k dispozici..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze