Real Racing 3 dostává Ferrari a další novinky

9

Oblíbená závodní hra Real Racing 3 dostává další velkou aktualizaci. Tentokrát na verzi 1.4, kde jsou hlavní tahákem nové vozy. A to rovnou ze stáje Ferrari, odkud čeká vás hned několik parádních kousků. Kromě toho přibyla také nová trať, závodní mód nebo možnost upravit si HUD.

Mezi nejoblíbenější hry patří jistě Real Racing 3, který nabízí perfektní grafiku a propracovaný jízdní model zdarma ve freemium modelu, kdy můžete platit a mít vše hned, nebo si občas na něco počkáte, ale hrajete úplně zdarma. Je to na vás, přestože si spousta hráčů stěžuje, že je systém nevyvážený a neplatící hráče obtěžuje. Tyto dohady ale nechme stranou, to si rozhodněte sami. Nyní hra dostala aktualizaci na verzi 1.4 a hlavní novinkou jsou samozřejmě vozy z italské stáje Ferrari. Najdete mezi nimi třeba Ferrari FF, 458 Italia nebo dvanáctiválcovou F12berlinetta.

Tím ale výčet novinek nekončí, přibyla také nová trať - barcelonská Circuit de Catalunya. Dále můžete závodit v novém časovém režimu proti duchovi svého přítele. Zároveň se tak neovlivňujete a skutečně se ukáže, kdo ovládá se auto lépe. Nově můžete najímat členy do svého týmu a vydělávat tak více peněz a získávat více slávy. Údajně byla také zlepšená inteligence protivníků, kteří nyní lépe předvídají nárazy. Upravit si můžete také vzhled HUD. Novinek není málo a pokud jste hru už opustili, tak je možná ten správný čas se vrátit.

Aktualizace se netýká verze pro BlackBerry.

Stáhnout Real Racing 3

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: itunes.apple.com, play.google.com

Diskuze ke článku
Jan Gottwald
Jan Gottwald
Po tomto updatu jsem hru definitivně smazal. Měl jsem najeto něco přes 100 hodin a pořád doufal v tom, že se autoři proberou a sleví ze svých hamižných nároků, opraví spousty nevyřešených věcí (přestřelené výsledky v Endurance, odemykání vozidel, odměny za závody atd...) a bohužel se tak nestalo. Dokonce jsem schválně koupil herní měnu cca za 400,-, jelikož jsem zvyklý za něčí odvedenou práci platit. Kdybych ale věděl, že to dopadne takto a hra se místo vývoje zaměří na to, aby z lidí vytáhla jenom co nejvíc peněz, tak bych jim neposlal ani korunu. Nyní už si dám občas na relax Asphalt 8 a uvidíme, jak dopadne GT Racing 2: The Real Car Experience, což by mělo být něco podobného, ale s přívětivějším platebním modelem (dle prvních recenzí).
Jerec
To by mě teda zajímalo jak to jde na iPadu...
Lukáš
Totálně zabitá hra s takovým potenciálem, to se opravdu nevidí každý den. Mohla si vybudovat pověst nejlepší závodní hry, bohužel se z ní stal pravý opak a většina ji zavrhla i po tak úspěšné dvojce. EA přeji jen to nejhorší, neboť na co sáhnou to podělají.
madmaxkimi
Hra je to skvělá, výborná-grafika,hratelnost a slušná porce vozů která se neustále rozšiřuje... ovšem největší mínusy jsou právě ty jejich zlaťáky kterých je velmi málo a získat jich dostatečné množství je bez placení téměř nemožné,,, dále je to jejich uzamčení šampionátů, kdy musíte odjet určitý počet stupňů vítězů aby se odemkly, a to je bez zlaťáků na pořízení aut zase téměř nemožné,,, a v poslední řadě zvýšení úrovně vozů pro absolvování dalších závodů pro odemykání dalších závodů,úrovní a vozů, opět bez zlaťáků téměř nemožné... bla bla bla... takže za těchto podmínek se k Ferrari dostanu asi až v příštím životě... hoši od EA to mají dobře spočítané, to si pište... zas#ané zlaťáky, jděte se bodnout...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze