Dobijte si Twist kartu přes Mobito a získáte 50% kreditu navíc zdarma

1

Zajímavou akci připravila služba Mobito ve spolupráci s naším největším operátorem T-Mobile. Týká se všech zákazníků, kteří využívají předplacenou kartu. Poměrně snadno mohou získat 50% kreditu jako bonus.

Pokud ještě neznáte službu Mobito, odkáži vás na náš starší článek. Ve zkratce jde však o mobilní peněženku, přes kterou můžete nakupovat, ale také platit různé služby. Postačí vám k tomu takřka jakýkoli mobilní telefon. Pro chytré telefony je připravena speciální aplikace, ale vystačíte si i s telefonem bez otevřeného operačního systému.

Čtěte také: Co je Mobito?

Nyní započala speciální akce s T-Mobilem. Pokud vlastníte předplacenou kartu, čas od čas ji musíte dobíjet. Existuje mnoho způsobů a jedním z nich je využít právě služby Mobito. Pokud dobití využijete nyní, získáte k vámi dobité částce ještě 50% navíc jako bonus. Například si dobijete 200 Kč, ale díky akci dostanete ještě 100 Kč jako bonus a celkově se vám kredit navýší o 300 Kč. Akce trvá od 1. dubna a končí 31. května. Během tohoto období můžete dobíjet, kolikrát chcete. Maximální výše bonusového kreditu pro jedno telefonní číslo činí 25 000 Kč.

Stáhnout Mobito

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: mobitoplatito.cz

Diskuze ke článku
proof
Zapomněli jste uvést dost podstatná omezení - například že bonusový kredit platí jen 30 dní a není jej možné použít na čerpání služeb s přidanou hodnotou (např. SMS jízdenky apod.), více viz http://www.t-mobile.cz/dcpublic/OP-Akce_Mobito-kredit_navic.pdf

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze