Do Google Keep si nyní můžete kreslit

7

Google Keep je jednoduchá aplikace pro tvorbu poznámek. Kdekoli se přihlásíte do svého Google účtu, můžete si zapisovat texty, vytvářet seznamy nebo dokonce nahrávat hlasové vzkazy a všechny tyto vstupy se přenesou na všechna další zařízení včetně chytrých hodinek. Jedna důležitá věc však chyběla.

S poslední aktualizací ale není problém si daný nápad i zakreslit. K dispozici pro to máte tři různé druhy štětců, osmadvacet různých barev a jednoduchý nástroj pro přesouvání částí obrazu.

Možností moc není, ale pro jednoduchý náčrt to stačí.

TIP! Wunderlist pro Android prošel aktualizací a podobá se novému Androidu

Na malém displeji není kreslení pomocí prstů nijak pohodlné a zřejmě zůstane bez využití. Zcela opačná je pak situace při používání tabletu, zvláště pak pokud je vybaven perem.

Stáhnout Google Keep

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: play.google.com

Diskuze ke článku
#Lukáš
Po různých evernotech, onenotech a mnoha dalších, jsem našel zalíbení právě v této aplikaci. Kdo ji používá tak ví, ostatní ať ji zkusí, než vyřknou hodnocení.
ANO
Takze takova hodne osekana verze onenotu bez podpory hlavnich platforem ..... napada nekoho, proc to pouzivat a nepouzit rovnou onenote?
František Zbořil
nebo spíš evernote :)-
Lukáš Tankovič
Lukáš Tankovič
Naposledy upraveno: 1. 11. 2015 16:25
Ja to pouzivam dost casto. Hlavne kvoli tomu,ze to mam previazane s Android Wear a aj s Chrome. A este to ide aj na iOS,cize nepodporu hl. platforiem nevidim.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze