Wunderlist pro Android prošel aktualizací a podobá se novému Androidu

Špičková to-do aplikace Wunderlist, která je oblíbená napříč všemi platformami, přichází s aktualizovanou verzí pro nejrozšířenější operační systém Android. Mění se především vzhled aplikace, který má korespondovat s novým Androidem 6.0.

Wunderlist: To-Do List & Tasks

Nový vzhled se pyšní celkovou jednoduchostí a přehledností. Změněny byly ovládací prvky i ikonky, kde bylo ubráno zbytečností, jako jsou stíny. Aplikace tak působí lehčím dojmem. Celkově má nový design jít ruku v ruce se vzhledem čistého Androidu 6.0 Marshmallow. Dostalo se ale například i na nové funkce. Prakticky se může jevit tzv. Rychlé přidání nové položky. Pokud si to povolíte v nastavení, bude se Wunderlist objevovat v informační liště a přímo odsud započne založení nového úkolu. Vhod přijde i velké modré tlačítko, které lze umístit na pohotovostní obrazovku.

Pokud už na telefonu budete mít nový Android 6.0, aplikace s ním bude sdílet nejen design, ale také využije novinky s právy k aplikacím. Jednoduše Wunderlistu povolíte vstupovat pouze tam, kam si sami přejete. Wunderlist se také bude umět propojit s chytrými kartami Google Now. Ty pak následně například budou poskytovat relevantní informace dle toho, jaké úkoly vás čekají. Aktualizace je již dostupná v obchodě Google Play a vy tak buď můžete aplikaci povýšit na novou verzi, nebo Wunderlit vyzkoušet, je zdarma.

Stáhnout Wunderlist: To-Do List & Tasks

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Mac App Store (zdarma)

Zdroje: wunderlist.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze