Do České republiky míří oficiálně značka Coolpad

3

Výběr nových telefonů bude opět o něco širší. Oficiálně se totiž na našem trhu budou nabízet přístroje čínského výrobce Coolpad, který dnes ohlásil vstup na český trh. Stát by se tak mělo ještě během srpna.

Coolpad

Dnešní den je ve znamení nových výrobců, kteří hodlají zkusit štěstí v České republice. Po nástupu společnosti Hyundai ohlásil vstup na český trh také čínský výrobce Coolpad. Je možné, že jste nějaký přístroj s touto značkou již vlastnili. Nejde totiž o nijak neznámou společnost. Za rok 2004 totiž stanula na sedmé příčce v žebříčku největších výrobců chytrých telefonů na celém světě. Nicméně až nyní se Coolpad bude na našem trhu nabízet oficiální cestou.

V tiskové zprávě výrobce například oznámil, že před měsícem se druhým největším akcionářem společnosti Coolpad stala čínská společnost LeTV, která poskytuje streamovací služby. Ty by se tak měly objevit i v zařízeních Coolpad, avšak je otázkou, na kolik bude obsah pro českého uživatele užitečný či zajímavý. Samotný výrobce se také označuje za inovátora v oblasti chytrých telefonů. Vlastní totiž více než 5 000 patentů na mobilní aplikace, bezdrátové a LTE technologie, telekomunikace či Dual SIM technologie.

Coolpad tento měsíc vstoupí na více trhů v Evropě, což dokazuje i nová webová stránky, která toho více slibuje již 17. srpna. Konkrétní novinky však výrobce bedlivě tají a pouze naznačuje, že se můžeme těšit na spolehlivý telefon s podporou sítí LTE.

Zdroj: Tisková zpráva Coolpad

Diskuze ke článku
mrtvá žížala
uplne se bojim aby to nebyl totaly shit jako Kazam...ti si hrali na kdovi co a nakonec jen odpad.
Vojta
Jeden jsem měl a v životě bych si to už nekoupil. Ani jednu pozitivní věc jsem na tom telefonu nenašel. Bohužel.
loukas
Já fakt nechápu, proč sem pořád ty nový značky lezou...stejně si to tu koupí maximálně pár stovek zákazníků. Kdo má rozum, koupí z Číny Huawei, možná Xiaomi.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze