Nový hráč na českém trhu. Přivítejte telefony Hyundai

21

Na již slušně obsazený český trh dorazí v tomto měsíci další hráč, který se pokusí uspět s telefony a tablety nabízejícími operační systém Android. Jedná se o společnost Hyundai, která bude vystupovat pod značkou Hyundai Phablet.

Společnost vstupuje celkově na středoevropský trh a v případě České a Slovenské republiky výlučně prostřednictvím jediného distributora Josef Kvapil, a.s. V současné době český distributor Hyundai Phablet finalizuje budování selektivní distribuční sítě autorizovaných prodejců smartphonů této značky. Na konci července 2015 bylo uvedeno do provozu servisní centrum pro produkty Hyundai Phablet. Označení společnosti má samozřejmě svůj důvod. Zaměřuje se totiž zejména na produkci tabletofonů (phabletů) a tabletů.

Hyundai Cyrus HP5080

První z modelů Unique Collection Hyundai bude uveden na český a slovenský trh v polovině srpna 2015, půjde o telefon střední třídy s 5palcovým HD displejem, osmijádrovým procesorem, ale bohužel postarším Androidem 4.2. Zachránit by jej mohla cenovka do 5 tisíc korun včetně DPH.

Zdroj: Tisková zpráva Hyundai

Diskuze ke článku
dakr1
Naprosto zbytecny predrazeny kram s prehistorickou verzi systemu. Tomuhle by slusela cenovka max do 3000
a ne do 5000 Kc.
Vladimír Jícha
Vladimír Jícha
Prodávat telefon s Androidem 4.2 v době, kdy už na trhu bude Android 6.0, to nezachrání ani cena pod 5000 Kč.
Nick Cave
Od Hyundai bych v životě nikdy nic nekoupil..
jarda
Je to dalsi korejskej kram. Hrozna znacka.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze