Die Hard: nová hra podle filmu Smrtonosná past - Opět v akci

Máte-li rádi Bruce Willise, pak jste jistě zaregistrovali, že do amerických kin už se dostalo páté pokračování filmu Smrtonosná Past, tentokráte s podtitulem "Opět v akci". Zároveň s premiérou tohoto filmu se na Google Play a App Store objevila stejnojmenná hra.

V českých kinech se film Smrtonosná past - Opět v akci objeví až v polovině března, čekání na něj si můžete zpříjemnit mobilní hrou pro iOS a Android. Jedná se o 3D akční pařbu z pohledu třetí osoby, ovládáte v ní syna policisty Johna McClaina (Bruce Willis), ten se jmenuje Jack (Jai Courtney). Oba se ocitnou tentokráte v Rusku, kde budou bojovat proti místnímu podsvětí.

Hra není klasická střílečka, kde můžete volně chodit, jedná se o žánr "endless runner", čili váš hrdina sám běží dopředu, vy jen zatáčíte, vyhýbáte se překážkám a střílíte nepřátele. Střílení je řešeno intuitivně systémem "tap to shoot", nemusíte tedy složitě zaměřovat, stačí se dotknout prstem displeje a Jack tímto směrem vystřelí. Samozřejmě sbíráte i peníze, za ně si pak můžete dokupovat zbraně, střelivo, neprůstřelné vesty a podobně. Zajímavým zpestřením je i zpomalení času, kdy můžete během chvilky zastřelit najednou několik nepřátel.

Hru si můžete už teď stáhnout z App Store nebo z Google Play. Verze pro Android je zdarma, iOS verze stojí jeden dolar.

Stáhnout DIE HARD

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze