Řada Xiaomi 12T s 200Mpx foťákem potvrzena. Dočkáme se v příštím týdnu

aktualizováno
Řada Xiaomi 12T s 200Mpx foťákem potvrzena. Dočkáme se v příštím týdnu
Fotografie: Xiaomi
  • Očekává se představení minimálně dvou nových telefonů
  • Xiaomi zřejmě ukáže i nový tablet a sluchátka
  • Akce proběhne 4. října

Aktualizováno 28. 9. 2022

Xiaomi dnes na Facebooku definitivně potvrdilo, že se 4. října dočkáme představení nové řady Xiaomi 12T. Současně došlo i k prozrazení, že se můžeme těšit na 200megapixelový fotoaparát, tedy potvrzení dřívějších spekulací.


Původní informace z 27. 9. 2022

Příští týden nás s největší pravděpodobností čeká příval novinek od Xiaomi. Spolehlivý informátor Abhishek Yadav na Twitteru uvedl, že 4. října dojde k představení očekávané řady 12T od Xiaomi, která by měla čítat modely 12T a 12T Pro. Druhý jmenovaný by mohl lákat na 200megapixelový fotoaparát ISOCELL HP1 od Samsungu, který jsme v akci mohli vidět už v Motorole Edge 30 Ultra. Naznačuje to i grafika pozvánky, kterou zveřejnil již i samotný výrobce. Na ni je možné vidět slogan „Make moment mega“, což by mohlo odkazovat na nezvykle vysoké rozlišení.


Kromě nových telefonů by nás Xiaomi mohlo potěšit i tabletem Redmi Pad mířícím do střední třídy a bezdrátovými sluchátky Redmi TWS. Vše se dozvíme již 4. října, tedy příští týden v úterý, kdy Xiaomi naplánovalo tiskovou konferenci.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze