Další oblíbenec na obzoru? Připravuje se Motorola Moto G85

aktualizováno
Další oblíbenec na obzoru? Připravuje se Motorola Moto G85
Fotografie: Martin Pultzner, mobilenet.cz
  • Novinka nabídne lehce zakřivený OLED displej
  • Výkon obstará Snapdragon 4 Gen 3
  • 50megapixelový fotoaparát zaujme optickou stabilizací

Aktualizováno 28. 5. 2024

Příchod Motoroly Moto G85 je zřejmě na spadnutí. Důkazem mohou být nové rendery, které zveřejnil Evan Blass na sociální síti X.


Původní informace ze 24. 5. 2024

Střední třída je hojně zastoupena modely od Motoroly, konkrétně řadou Moto. A právě do ní přibude Motorola Moto G85, jak informuje tooljunction.io. K dispozici jsou nejen tiskově se tvářící rendery, ale rovněž několik klíčových informací o výbavě. Telefon vypadá poměrně zdařile, je patrná tenká konstrukce a mírně zakřivený displej. Půjde patrně o OLED panel, neboť boční tlačítka jsou velice tenká, z čehož vyplývá, že čtečka otisků prstů bude s největší pravděpodobností integrována do displeje.

Chod mobilu zajistí moderní Snapdragon 4 Gen 3 a 8GB operační paměť. Samozřejmostí má být Android 14 a pouze lehká nadstavba. Hlavní fotoaparát s 50 megapixely bude disponovat i optickou stabilizací obrazu, což znamená, že snímky by mohly být vcelku kvalitní. Na další podrobnosti si budeme muset počkat, avšak dlouho to zřejmě nebude, protože představení se očekává v brzké době.

Diskuze ke článku
K zamyšlení
K zamyšlení
Naposledy upraveno: 28. 5. 17:20
Co se děje s Motorolou? Když představí telefon s Oledem, tak je to vždy zahnuté? Dnes už se u nich dá koupit jenom G84, když chceš tento typ displeje a rovný displej, absolutně to nechápu. Mr. Pavlíčku, co na to říkáte?

Jinak G84 je super telefon za ty prachy, z váhy 167 gramů teču, priznávám, chtěl jsem nástupce, ale asi koupím G84 ještě jednu do zasoby, až se bude doprodávat.
Pepa Pepa
Pepa Pepa
Já bych radši toto viděl jako další barevné varianty Edge 50 Fusion.

Fakt nějak nerozumím, proč by měly být dva tak podobné telefony - přitom jeden spadat do prémiovější řady Edge a druhý do řady G - která vždy měla rovný displej...

Proč v tom u Motoroly dělají takový bordel...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze