Další iPad možná nebude iPad 3, nýbrž iPad 2S

8

Poslední dobou je polovina novinek na mobilních portálech věnována nové generaci iPadu a informacím s ním spojeným. I dnešní den nebude výjimkou, jelikož se na světlo světa dostaly zajímavé detaily o iPadu 3. Tedy, možná už to ani nebude iPad 3, jak mnozí předpokládají.

Čínský výrobce pouzder totiž nedávno na svých stránkách odhalil nová pouzdra, vytvořená specificky pro iPad 2S. Do nich by se měl podle specifikací vejít přístroj, který je o 1 mm tlustší, než současný iPad 2 (tedy 9,8 mm). Ba co více, informace o parametrech přístroje prý čínská firma dostala přímo z interních zdrojů společnosti Apple.

Možná se ptáte, proč by nový iPad měl být tlustší, než ten současný, když se většina firem naopak snaží designy minimalizovat. Po přečtení naší dřívější novinky je však odpověď nasnadě.

Pokud můžeme věřit uvolněných informacím, další generace iPadu by měla přinést nejen větší a kvalitnější displej, ale také čtyřjádrový procesor, což bude vyžadovat o dost silnější baterii. Silnější baterie ale zabírá více místa, což by mohlo vysvětlovat zmíněný milimetr navíc.

Doufejme, že se vše odhalí již v únoru, kdy má být nový iPad představen.

Zdroje: chineestyle.com, unwiredview.com

Diskuze ke článku
LP
To mi připomíná jeden silvestrovskej vtip: Doufám,že až se ráno probudím,tak bude rok 2012 a ne 2011S.
AppleMichal
A nebude to jen iPad ... Hodně výrobků teď bude zakončených na S
David B.
Joo... jen jim věřte. Pamatujete "originální" pouzdro pro iPhone 5?
Roman
Velmi rád jednou našel server, časopis, noviny (jakékoli medium), které bude schopno odpustit si tyhle spekulativní výkřiky, které je během jednoho týden schopno 3x popřít, změnit nebo diametrálně aktualizovat... na téma o kterém nemůže vůbec nic, prostě nic... a píše o tom jen proto, ze potřebuje mít denní ,,provoz,,. (prostě nikdo z Vás v Apple nepracuje). Kdyby jste ušetřený čas věnovali kvalitnějším recenzím, komentářům, článkům, původním materiálům.. jakkoli je to těžší (já vím).... prostě tomu co ovlivnit můžete, než spekulacím, který jsou ale úplně na hovno.... jen se sami zařazuje mezi ,,další papoušky,,... kazí to jinak celkem dobrý dojem, který jsem o Vaší práci získal... není to škoda?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze