Další herní notebook na scéně: přívítejte HP OMEN

10

Herní notebooky poslední dobou rostou jako houby po dešti a mezi ně patří i HP OMEN 15, který je vlastně jedním z prvních herních notebooků od HP a vypadá opravdu dobře, ale kromě designu nijak nevyniká.

Notebook HP OMEN dostal do vínku FullHD displej o úhlopříčce 15,6" a dokonce je dotykový, navíc je upraven pro plynulejší zobrazení obrazu, takže hraní bude zase o něco lepší. O výkon se stará především procesor Intel Core i7 se čtyřmi jádry, který je zcela dostatečný pro jakékoliv hraní. O grafickou stránku věci zase pečuje NVIDIA GeForce GTX 860M, což je poměrně často používaný grafický čip.

Oficiální fotografie

Procesoru asistuje až 16 GB operační paměti, které jsou dostatečné pro hraní i pro náročnou kancelářskou práci. Jako úložný prostor poslouží až 512 GB velký SSD disk připojený buď přes PCIe nebo přes mSATA. Mezi konektory patří nabíjecí konektor, HDMI, miniDisplayPort, 4× USB 3.0 a v balení také nalezneme ethernetový adaptér, škoda jen, že se nedostalo na vestavěný ethernet port. Toto vše se vešlo do těla, která má na výšku necelé 2 centimetry.

Cena za nejlevnější variantu je v USA je 1 499 amerických dolarů, u nás se počítač prodává za 36 999 Kč s DPH a je bohužel k dispozici jen jedna varianta.

Zdroje: www8.hp.com

Diskuze ke článku
Strášce Galaxyje
Tak určitě, 40 klacíků na noťas, se kterým pak můžete akorát psát do fór příspěvky typu "Mám 105 °C na grafice, je to OK?", "Můj notebook strašně hučí" anebo "Nízké FTP ve hrách, co s tím?"
LAPtop a ne "notebook"
Ja nevim proc tomu rikate "notebook"... Jako je desktop, cili pocitac na pracovni stul, tak tohle je laptop - pocitac prenosny, ktery si muzete dat na klin a zadny note-book...
IQ .... kolik?
"se kterým pak můžete akorát psát do fór příspěvky "
Ty nechapes co to je herni pocitac?
Ondrej_V
Ten notebook je na hpmarket.cz a CZC.cz a stojí něco přes 36 000...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze