HP chystá nový herní notebook, protivníka Alienwaru

5

„Herních notebooků“ je jako máku, ale těch opravdu herních je velmi málo. Mezi ty patří jednoznačně řada Alienware od Dellu, která svým výkonem prakticky nemá konkurenci, ovšem HP něco proti Dellu chystá, co to bude?

Zatím se nic konkrétního neví. HP má dvě multimediální řady, Pavilion a Envy, a do jedné z těchto řad bude nejspíše spadat i nový herní notebook od tohoto proslulého výrobce tiskáren. Vzhledem k tomu, že řada Envy je lépe vybavena, nejspíše bude notebook spadat do ní.

Uniklé snímky

Ovšem nyní k samotnému notebooku. Dle twitterového účtu @evleaks, který přináší celkem věrohodné informace, má být počítač poháněn procesorem Intel Core i7-4712MQ se čtyřmi jádry a grafickým adaptérem má být nVidia GeForce GTX 860M. Použitým systémem budou Windows 8.1 a zatím nejsou známy žádné další informace. Displej bude mít nejspíše úhlopříčku 15,6 palců a jeho rozlišení odhadujeme na FullHD nebo vyšší. Další specialitkou má být konfigurovatelné podsvícení klávesnice a reproduktory, které jsou po stranách klávesnice. Jak se vám počítač líbí?

Zdroje: evleaks.at

Diskuze ke článku
pazzy
Bohuzel ... Musim skloubit vykon a praci a k praci potrebuji numeriku. Takze budu muset hledat vykonnostni kompromisi. Nebo koupit druhej notas :)
jinak mezi nami
herni notas, je uplne odporna vec. Hnusne, tezke, tluste, jecici (jak kdyz startuje letadlo) a hrejici monstrum.

Pokud chci hrat AAA tituly tak si postavim PC´nebo koupim konzoli, a kdyz chci joo parit vsude tak Surface Pro

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze