Čtyři služby v jednom balíčku. Apple One vás vyjde na necelé tři stovky

2
Čtyři služby v jednom balíčku. Apple One vás vyjde na necelé tři stovky
Fotografie: Apple
  • Balíček obsahuje služby Apple Music, Apple TV+, iCloud a Apple Arcade
  • Měsíčně každý uživatel zaplatí 285 Kč za všechny služby dohromady
  • Apple připravil i výhodné rodinné předplatné

Apple včera nepředstavil jen nové přístroje, jako jsou hodinky Watch 6 či novou generaci iPadu Air. Došlo také na inovace po softwarové stránce. Již dnes míří na Apple zařízení aktualizace s novými verzemi operačních systémů. Aby toho nebylo málo, vytasil se Apple ještě se službou Apple One.

Co je Apple One?

Apple One je předplatitelský program, který v sobě kombinuje hned čtyři služby od Applu – Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade a iCloud. Výhodou je, že se nemusíte starat o čtyři platby, ale pouze o jednu. Apple One také spolehlivě funguje na všech vašich zařízeních.

Apple One

Kdy Apple One dorazí?

Apple předplatné včera pouze představil, avšak konkrétní termín spuštění neprozradil. Víme pouze, že by se tak mělo stát v průběhu podzimu.

Kolik předplatné stojí?

Předplatné Apple One bude k dispozici i českým uživatelům. Měsíčně vyjde na 285 Kč. Za tuto částku získáte přístup k Apple TV+, Apple Music, Apple Arcade a iCloudu s 50 GB. Apple však přihazuje ještě rodinný balíček předplatného pro až 5 osob. Opět dostanete všechny čtyři služby, přičemž iCloud nabídne v součtu 200 GB.

Apple One

Existuje možnost vyzkoušení zdarma?

Ano, Apple nabízí možnost vyzkoušet si předplatné Apple One zdarma, avšak pouze v případě, že jste doposud žádnou službu nevyužívali v měsíčním bezplatném zkušebním období.