Čtvrtým operátorem v Česku chce být Sazka, tvrdí Info.cz

7
Čtvrtým operátorem v Česku chce být Sazka, tvrdí Info.cz
Fotografie: Sazka
  • Zpravodajský portál Info.cz informoval o tom, že čtvrtým operátorem na českém trhu se chce stát společnost Sazka
  • Zprávu dokonce zastoupení společnosti nevyvrátilo a naopak konstatovalo, že je tato možnost ve hře

Podle článku zpravodajského portálu Info.cz do hry o post čtvrtého operátora na českém trhu vstupuje další gigant – společnost Sazka spadající pod skupinu KKCG miliardáře Karla Komárka. Server Info.cz dokonce kontaktoval zastoupení společnosti a ředitel divize korporátní komunikace Sazky, Václav Friedman, na dotaz, zda se připravované aukce kmitočtů zúčastní i společnost Sazka odpověděl následovně: „V současnosti z pozice největšího virtuálního operátora analyzujeme připravovanou aukci. Až na základě zveřejnění finálních podmínek aukce se rozhodneme, zda se jí zúčastníme,

Kromě toho se pro Info.cz vyjádřili i Jan Piskáček, šéf komunikačního týmu Ministerstva průmyslu a obchodu: „Jednáme a mluvíme o možnosti účasti v aukci s řadou potenciálních uchazečů. Kromě domácích jednáme s možnými zájemci například v USA, Koreji a v dalších zemích.


Vypadá to, že pro Nordic Telecom, který se netají ambicemi na post čtvrtého operátora na našem trhu a v této souvislosti o něm slyšíme nejvíce, přichází výrazná konkurence.

Diskuze ke článku
Pesedm
Hmm tak teď bude pevná parta čtyř :/
Rrr
Proc tady musime mit jenom 4 operatory. Nemuze jich tady byt treba 5 nebo 6?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze