Computex 2016: redakční blog z Tchaj-wanu

1

Už v pondělí začíná v hlavním městě Tchaj-wanu, obrovské metropoli Tchaj-pej, očekávaný veletrh Computex. Očekáváme celou řadu zajímavých novinek na poli telefonů, tabletů a notebooků, především z dílny domácích výrobců, jako je Acer nebo Asus, ale i dalších značek. Do blogu pro vás budeme přidávat zajímavé postřehy, novinky a také odkazy na ty nejzajímavější články, díky čemuž budete moci být stále v centru dění.

Vše můžete sledovat také na našem speciálním Twitter kanálu, ze kterého se tento článek plní. V průběhu dění v Tchaj-peji budou poslední aktualizace tohoto blogu dostupné i z pravého sloupce kdekoliv na mobilenet.cz. Můžete tak mít hned na očích, co právě děláme a kam se chystáme. Budeme rovněž rádi, pokud nám do diskuze budete pokládat dotazy, postřehy nebo přání, co pro vás máme vyzkoušet.

Veškeré články spojené s Computexem 2016 naleznete na jednom místě pod stejnojmenným tagem.

Computex 2015

Sledujte nás na sociálních sítích. V průběhu Computexu budeme plnit nejen náš blogovací Twitter účet, ale i hlavní Twitter @mobilenetcz. Stejně tak budeme přispívat na Google+, náš Facebook, využijeme i Periscope a také Snapchat!