Cobra JumPack: nabijete telefon a nastartuje auto

IFA 2015 nebyla jen o mobilních telefonech a další elektronice, ale i o zajímavých gadgetech. Jedním z nich byla i externí baterie, která zvládne dobít telefon i nastartovat auto. Večer si s ní také posvítíte a v případě, že budete mít redukci, můžete ji používat i jako klasickou zásuvku. To vše je navíc zabaleno v malé krabičce, kterou od běžných externích baterií nijak nepoznáte.

Snad každého řidiče, minimálně někoho z přátel nebo rodiny, potrápila vybitá baterie v autě. Dobití, případně startovací kabely, muselo nutně následovat. Ne ovšem dnes, kdy vám postačí externí baterie, která se vejde na vaši dlaň, a nijak tak nevyčnívá z řad běžných externích baterií. Navíc ani hmotnost kolem 300 gramů není nijak závratná. Nastartovat můžete každé auto, tedy i s dieselovým motorem, do objemu 2,5 litru. Jak nám bylo na stánku sděleno, promotér údajně nastartoval i benzínový motor V8 s obsahem 3,2 litru.

Cobra CPP 8000 JumPack

Výhodou této externí baterie je i možnost připojit konvertor a mít u sebe klasickou zásuvku na dobíjení zařízení, které USB nepodporují, například baterie z fotoaparátu. Pokud vás baterie Cobra CPP 8000 JumPack zaujala, může mýt vaše za necelé 3 000 Kč.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze