Na IFA 2015 jsme vyzkoušeli skener v myši a tužce

1

IFA 2015 přinesla i spoustu užitečných gadgetů, jež vám mohou zjednodušit život. Jedním takovým byla i sada chytrých skenerů, které oceníte nejen na cestách. Vyzkoušeli jsme si, jak je jednoduché pracovat se skenerem v myši, a jak dobře lze text následně upravit.

Skener v myši sice není žádnou převratnou revolucí v oblasti technologií, ale rozhodně je to užitečná vymoženost, která by se každému mohla hodit. Samozřejmě pokud máte vedle sebe klasický skener, bude zřejmě jednoduší vložit dokument a zmáčknout jedno tlačítko. Když ale skener nemáte nebo jste často na cestách, je IRIScan Mouse dobrým řešením. Produkt jsme si vyzkoušeli, skenování je opravdu rychlé. Samotná skenovací plocha myši je poměrně velká a několika tahy jste velmi rychle schopni pokrýt celou stranu A4. Skoro ještě důležitější je dodávaný software, který umožní dělat výstřižky, text libovolně otočit, podtrhat nebo převést do Wordu. Vše fungovalo skutečně dobře. IRIScan Mouse si můžete koupit za 2 160 Kč s DPH. Myš lze využívat běžným způsobem a pouze v případě skenování zmáčknete tlačítko na boku.

IRIS

Vyzkoušeli jsme si také IRISPen. Ovládání lze přirovnat například k zvýrazňovači, kde místo obarvení textu převedete daný řádek do elektronické podoby. Použít lze navíc i ke skenování čárových kódů. Software je stejný a na cesty to opět není špatné řešení, ale více se nám líbila právě myš. IRISPen může být váš za 2 700 Kč s DPH.

IRISPen
Diskuze ke článku
ANO
V dobe, kdy kazdy telefon ma dnes uz pouzitelny fotak mi to prijde jako 16 kroku zpet a mimo ....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze