Vyzkoušeli jsme InkCase na Androidu i iOS přímo na IFA 2015

5

Vadí vám krátká výdrž baterie vašeho smartphonu? Rádi čtete na displeji telefonu knihy a není pro vás klasická obrazovka ideální? Pokud jste na obě otázky odpověděli ano, máme pro vás řešení. Na IFA 2015 jsme krátce vyzkoušeli InkCase. Obal, který disponuje e-ink dipslejem a připevníte jej na zadní stranu.

InkCase je dostupný jak pro Android, tak pro iOS. Pomocí Bluetooth si zařízení spárujete a na e-ink displeji si nastavíte vše potřebné. Doinstalovat na něj lze aplikace na počasí, kurz burzy, informace o vaší denní aktivitě, čtečku knih a mnoho dalšího. InkCase je nezávislý, má vlastní paměť i microUSB konektor, na baterii vydrží až pět dní dle používání a váš telefon rozšíří „pouze“ o 4,1 mm. Například s iPhonem 6 tak bude celková tloušťka 1,1 cm. Pokud zvládnete 1,1 cm u iPhonu 6, na druhé straně se těšte na 4,3palcový e-ink displej s rozlišením 800 × 480 pixelů. Pokud vás kryt zaujal, lze jej mít za 100 dolarů.

e-ink
Diskuze ke článku
Andrej Michalek
Andrej Michalek
Máte tam chybu, ale to je pri takej rýchlosti pochopiteľné. "Lze si jej mít".
Petr
Doinstalovat? Takže to má nějaký vlastní Store a z toho si vyberu aplikace / widgety? Nebo jsou to app na telefonu a ty posílají do toho krytu už hotový obraz? Já bych potřeboval např. zobrazit obrazovku z Locusu, abych měl kousek mapy stále na očích, to by asi nešlo, co?
Hexagon
Sorry za offtopic,ale planujete recenziu Meizu MX5? Rozhodujem sa medzi MX5 a Flex 2
ANO
Uz jsem se chtel rozohnit, ze si nenasli 10 minut aby udelali aplikaci i pro WP, ktera by umela mirrorovat display ....... ale pak ctu o doinstalovani aplikaci a je to jasne ..... opet dalsi propadak.
Kdyz jsem to cetl, tak jsem tak nejak logicky a hlavne naivne predpokladal, ze to bude proste milimetr tluste se samolepkou a NFC, ktere bude slouzit pro zmenu obsahu a bude se pres NFC i nabijet nebo najak ultramalicka baterka ..... a ono to jede pres BT, vydrz hovno, extremni tloustka a jeste instalace vlastnich aplikaci ..... to me fakt vysvetlete, proc ma ke zdrojum, ktere tohle dokazou vyrobit, nekdo, kdo ma IQ 60???

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze