Clubhouse pro Android se dostal na šesté místo v žebříčku sociálních sítí

aktualizováno
Clubhouse pro Android se dostal na šesté místo v žebříčku sociálních sítí
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • Android verze aplikace Clubhouse má prozatím hodnocení 4,3 hvězdiček
  • Stáhlo si ji více než 1 milion uživatelů

Aktualizováno 24. 5. 2021

V průběhu uplynulého víkendu vstoupila sociální platforma Clubhouse (oficiálně) také na Android. Doposud přitom Android verze aplikace nasbírala více než 24 tisíc recenzí s celkovým hodnocením 4,3 hvězd (z pěti) a má více než jeden milion stažení. V žebříčku nejlepších aplikací sociálních sítí virtuálního obchodu Google Play se pak Clubhouse umístil na šestém místě hned za OuKee. Stále však platí, že k registraci do sítě je potřeba nejprve obdržet pozvánku od někoho, kdo již Clubhouse využívá. Nezapomeňte si přečíst náš článek se zamyšlením nad budoucností platformy.


Původní informace z 17. 5. 2021

Sociální síť Clubhouse zažila nástup popularity v lednu a únoru letošního roku. Od té doby došlo k menšímu „vystřízlivění“, které by však nyní mohl vystřídat opětovný zájem pramenící z uvolnění oficiální aplikace pro Android. Doposud si totiž oficiální klient mohli stáhnout výhradně uživatelé iOS. Poslední tři měsíce jste se tak často mohli setkat s otázkami, kdy dorazí i verze pro Android.

Před týdnem již byla na americkém trhu vydána pro úzký okruh uživatelů beta verze a aktuálně zástupci Clubhousu na Twitteru oznámili vydání aplikace pro Android. Pokud už spouštíte obchod Google Play, zastavíme vás. Dnes si aplikaci ještě nestáhnete. V úterý se dočká například Japonsko a Rusko. Důležitým dnem však bude pátek odpoledne, kdy by aplikace měla být dostupná celosvětově, tedy i v České republice.

Pokud na páteční termín nechcete každý den myslet, můžete do obchodu Google Play zavítat i dnes, vyhledat aplikaci Clubhouse: Drop-in audio chat a předběžně se registrovat. Jakmile bude aplikace ke stažení, dojde k jejímu automatickému stažení.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze