Clubhouse vychází pro Android. Zatím jen jako beta verze

Clubhouse vychází pro Android. Zatím jen jako beta verze
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • V tuto chvíli je aplikace ke stažení dostupná v USA
  • Ostatní regiony mají přibývat v následujících týdnech
  • V České republice se můžete předběžně registrovat

Sociální síť Clubhouse zažila nástup popularity v lednu a únoru letošního roku. Od té doby došlo k menšímu „vystřízlivění“, které by však nyní mohl vystřídat opětovný zájem pramenící z uvolnění oficiální aplikace pro Android. Doposud si totiž oficiální klient mohli stáhnout výhradně uživatelé se systémem iOS. Poslední tři měsíce jste se tak často mohli setkat s otázkami, kdy dorazí i verze pro Android.

Pomyslný den D nadešel dnes, kdy Clubhouse například na Twitteru oznámil vydání aplikace pro Android, což potvrdil i samotný Google. Jelikož je však vývoj takové aplikace poměrně náročný, stejně tak představa návalu možných nových uživatelů, má vydání dva drobné háčky. V prvé řadě se zatím jedná jen o beta verzi. Druhým háčkem je omezená dostupnost pouze pro USA. To by se však mělo poměrně brzy měnit a v následujících dnech a týdnech bude docházet k postupnému uvolňování aplikace v dalších regionech.


Pakliže si v obchodě Google Play vyhledáte aplikaci Clubhouse, najdete ji i v české mutaci. Stažení nicméně umožněno není, máte však možnost se předběžně registrovat, což znamená, že vás telefon sám upozorní, jakmile bude aplikace ke stažení.

Kam směřuje Clubhouse a potřebujeme ho vůbec?

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze